KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALL_STAR_GALA"
NHL: 21 gólt hozott az All Star-gála 2011. január 31. 09:22 Igazi gólparádét hozott az NHL vasárnap éjjel rendezett a Raleigh-ben közel 19 ezer néző előtt All Star-gálája, amelyen Nicklas Lindström csapata 11-10-re verte meg a Eric Staal vezette ellenfelét.
 
Légiósaink jobbak voltak a válogatottnál 2010. március 14. 20:25 Tízpontos győzelmet aratott a hazánkban játszó légiósokból álló együttes a magyar férfi kosárlabda-válogatott ellen az idei All Star-gálán. A Sportmax Hegyvidékben rendezett összecsapáson nem felejtettek el megemlékezni az elmúlt év végén tragikus körülmények között elhunyt Horváth Zoltánról sem, no és persze a zsákoló művészek mutatványai sem maradhattak el.
 
All Star-gála: együtt kosársztárjaink 2010. március 9. 17:57 Jubileumi számhoz érkezett a 2010. március 14.-én Budapesten a Sportmax2-ben megrendezendő All Star gála. A sorozat történetében ez lesz a 20. összecsapás. Ezúttal nem a Kelet a Nyugat ellen harcol, hanem tavalyhoz hasonlóan a magyar válogatott a légiósokkal szemben küzdhet 16.15-től.
 
Világrekord: kosár, ülve a félpályáról! 2010. február 14. 17:45 A hétvége a szórakozásról szól az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban. Az NBA kedvenc figurái Dallasban gyűltek össze az All-Star gálára, ahol a látványos vasárnap éjszakai kelet-nyugati csata előtt olyan szép mutatványokat produkáltak, mint amelyet a liga legjobb védőjátékosának választott Dwight Howard hajtott végre. Az Orlando Magic centere bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, miután tizenhat és fél méterről (a félpályáról) ülve talált a gyűrűbe, mellesleg csont nélkül!
 
Hanga Ádám volt az All Star-gála sztárja 2009. március 28. 21:04 Remekül mutatkozott be a megfiatalított magyar férfi kosárlabda-válogatott a nyíregyházi All Star-gálán. A Mészáros Lajos vezette nemzeti csapat 141-96-ra verte a többségében légiósokból álló Ligaválogatottat. A zsákoló- és hárompontos dobó versennyel megfűszerezett eseményre közel 1500-an voltak kíváncsiak. A meccs legjobbja (MVP) az Albacomp tehetsége, Hanga Ádám volt, míg a legponterősebb játékosnak a kaposvári Larry Weltont választották.
 
All Star-gálával hangol a válogatott 2009. március 18. 14:40 A nyíregyházi All Star-gálán mutatkozhat be a generációváltás előtt álló magyar férfi kosárlabda-válogatott. A március 28-i esemény az első felkészülési meccse lesz Mészáros Lajos legényeinek a nyári pótselejtezők előtt. A szerdai sajtótájékoztatón Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke elmondta, valódi tavaszi kosárünnepre készül a sportág. A gála másnapján ugyanis következik a női Magyar Kupa-finálé Sopronban. Az elöljáró azt is elárulta, azon dolgoznak, hogy a nyár folyamán hazánkba hozzák a spanyol válogatottat egy barátságos meccs erejéig.