All Star-gála: együtt kosársztárjaink

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 9. 17:57
Jubileumi számhoz érkezett a 2010. március 14.-én Budapesten a Sportmax2-ben megrendezendő All Star gála. A sorozat történetében ez lesz a 20. összecsapás. Ezúttal nem a Kelet a Nyugat ellen harcol, hanem tavalyhoz hasonlóan a magyar válogatott a légiósokkal szemben küzdhet 16.15-től.


Az utolsó hagyományos Kelet-Nyugat gálára 2006. december 16.-án Szombathelyen került sor. A 2007-es év kimaradt, de a következő gálák megszervezésben az MKOSZ egyre jelentősebb szerepet vállalt. Ismét Magyarország - All Star válogatott mérkőzésre került sor és ez a hagyomány az idei eseményen is folytatódik - írja a honi szövetség hivatalos honlapja.

A belépők 500 és 1500 forintos áron szerezhetők be. Az eseményen tripla-, és zsákolóverseny is les, a Magyarország-Légiós-válogatott találkozót 16.15-től rendezik.

A keretek:
A magyar válogatott: Báder Márton, Fodor Márton, Váradi Kornél (Szolnok), Farkas Attila, Hanga Ádám (Albacomp), Németh István (Körmend), Horváth Ákos, Körtélyesi Gergely (Atomerőmű), Molnár András, Szabó Zsolt (Sopron), Hendlein Roland, Vojvoda Dávid (Kaposvár), Kámán Tamás, Trepák Zoltán, Tóth Ádám (Zalaegerszeg), Lóránt Péter (Burgos, spanyol)
szakmai igazgató: Mészáros Lajos

A légiósok: Jara Rubin Doyne (Nyíregyháza), Calvin Watson, Louis Hinnant (Zalaegerszeg), Darius Rice, Ousmanne Barro (Szolnok), Matthew Knight (Sopron), Winsome Frazier (Szombathely), Ivory Clark (Atomerőmű), Jermaine Thomas, Mike Scott (Körmend), Michael Lee (Albacomp), Ian Johnson (Kecskemét)
edzők: Völgyi Péter, Patonay Imre