KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALESSANDRO_PETACCHI"
Honosítsuk "Petacchi Sanyit" Londonig! 2011. június 30. 09:58 Alessandro Petacchi, a Tour de France tavalyi zöld trikósa, megannyi szakaszgyőzelem birtokosa a nagy körversenyeken, az olasz Gazzetta dello Sportnak kinyilvánította: „Olaszország ellen a vb-n? Megfordult a fejemben.” – ami válaszul az olasz szövetség válogatottal kapcsolatos szigorú antidopping politikájára annyit jelenthet, hogy a Lampre-ISD sztársprintere más nemzet színeiben is el tudná képzelni a világbajnoki és olimpiai részvételt…
 
Kiderül, miért kapott ma ki Petacchi! 2011. május 12. 21:21 A Giro d’Italia 6. szakaszának befutóját követően nem a győztes Fran Ventosót követték a kamerák, hanem Alessandro Petacchit, aki látszólag nyerő helyzetből hirtelen megállt az utolsó métereken, elveszítve a hajrát. Pár percbe is beletelt, mire a sprintet követően Petacchi már annyi levegőhöz jutott, hogy képes legyen válaszolni az őt faggató sportújságírók kérdéseire, mi történt vele közvetlenül a célba érkezés előtt. Rém meglepő, amit megtudhatunk nyilatkozatából:
 
Ma is elviheted a győztes Giro-bringát 2011. május 10. 11:38 Nem jellemző Magyarországon, hogy a profi versenyzők által használt, az abszolút csúcskategóriát képviselő országúti kerékpárokat egy üzletbe besétálva hazavihetjük…
 
Giro-tojások a reggeli sonka mellé 2011. május 9. 09:19 A 94. Giro d’Italia 2. szakasza után a kerékpáros világ természetesen a győztes Alessandro Petacchi és a legyőzött Mark Cavendish közötti afférral foglalkozik, a mai nap fő kérdése pedig, hogy revansot vehetnek-e a felek, vagyis egyben tudják-e tartani az utolsó 10 kilométer emelkedőin a mezőnyt a sprinterek vonatai?
 
Cavendish és Petacchi mai csörtéjükről 2011. május 8. 21:02 A 37 éves Alessandro Petacchi sokadszor bizonyította, hogy képes még nyerni, a hosszú 244 kilométeres második etap végén az erő-állóképesség döntött a javára, a hatalmas tempójú felvezetést követően tovább bírta hajtani a legkeményebb áttételt a hajrán, mint az inkább gyorsaságáról ismert ellenfele, a brit Mark Cavendish.
 
Olasz örömmámor: Petacchi-siker a Girón! 2011. május 8. 17:22 Alessandro Petacchi rácáfolt azokra, akik már temették a mezőny legtapasztaltabb sztársprinterét, ugyanis a Giro d'Italia 2. etapján szoros küzdelemben sikerült megvernie napjaink leggyorsabb bringását, a brit Mark Cavendisht.
 
Szega a Török Körről: Kapitányunk nyert! 2011. április 27. 22:53 Végre összejött Szeghalmi Bálint csapatának, a Lampre-ISD-nek a győzelem a Török Körverseny 4. szakaszán, kapitányuk, az olasz Alessandro Petacchi révén.
 
Török Kör: Iglinszkij megverte Petacchit 2011. április 25. 15:47 A Lampre-ISD-nek ma sem sikerült Alessandro Petacchit győzelemre vezetni a Török Körversenyen, bár Szegáék ezúttal sokkal közelebb segítették a sikerhez kapitányukat mint tegnap, de az utolsó pár méter hiányzott, a kazah Valentin Iglinszkij gyorsabb volt az olasznál.
 
Szegáék hiába dolgoztak Petacchinak 2011. április 25. 08:10 A Lampre ISD csapata - sorában Szeghalmi Bálinttal - sokat dolgozott a Török Körverseny első szakaszán sztársprinterüknek, Alessandro Petacchinak, aki végül inkább botrányos viselkedésével hívta fel magára a figyelmet, mint győzelemmel.
 
Petacchi Katalóniában ünnepelt először 2011. március 22. 17:55 A mezőny sztársprintere, az olasz Alessandro Petacchi nyerte a Katalán Körverseny második szakaszát, melyen a tegnapi nappal ellentétben a mezőny nem kegyelmezett a szökevényeknek.
 
Következő »