Philippe Gilbert helyett Valverde kell?

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 16. 10:25
Érdekes igazolás lehetőségére, Alejandro Valverde megszerzésére utalt a Quick Step csapatfőnöke, Patric Lefevre, aki mindenképpen erősíteni szeretné csapatát jövőre. Boonen mellé legfőbb céljuk még mindig Philippe Gilbert megszerzése, de szóba jöhet más is:


„Nagyon szeretnénk, ha Gilbert elfogadná az ajánlatunkat, de ha meghiúsulna a szerződés, más megoldást kell keresnünk, és egy opció lehet például Alejandro Valverde. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy Valverde már kapott ajánlatot a Movistartól, és szívesen visszatérne eredeti csapatába.”

A spanyolok Vuelta-győztese a következő szezonban térhet vissza eltiltásából amit az Operación Puerto doppingbotrányban való érintettsége miatt szabtak ki rá, ennek ellenére – mint az egyik legsokoldalúbb leader – remek ajánlatokra számíthat, amit alátámaszt Lefevre nyilatkozata is, amit a belga Het Nieuwsblad-nak tett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Valverde kell a Movistarnak, 3 évre
A Diario Navarra információi szerint az eltiltás miatt pihenő spanyol sztárbringás, Alejandro Valverde a következő három szezonban a Movistar gárdájában versenyez majd, csak az aláírás hiányzik Eusebio Unzue csapatával, ahol...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Boonen marad a Quick Stepnél, Gilbert?
A belga Quick Step csapatának közleménye szerint emblematikus sztárjuk, 2005 világbajnoka, Tom Boonen további két évre aláírt, 2014 végéig....
Tovább a teljes cikkhez »