KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PHILIPPE_GILBERT"
Egy belga volt a király Barcelonában 2012. augusztus 27. 09:35 A tavalyi évet klasszikus pályákon gyakorlatilag uraló belga Philippe Gilbert végre megtörte idei nyeretlen szériáját, megnyerve a Vuelta a Espana kilencedik, Barcelonában véget érő szakaszát.
 
Belviszály lehet a bringás superteamben? 2011. október 31. 09:47 Miután a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség elnökétől, Pat McQuaid-től ünnepélyes keretek között megkapta a világelsőségért járó trófeát, a belga Philippe Gilbert érdekes dolgot nyilatkozott a 2012-es Párizs-Roubaix klasszikussal kapcsolatban…
 
Gilbert: Ezt nehéz lesz megismételni... 2011. október 18. 08:08 Philippe Gilbert vasárnap óta hivatalosan is az év legsikeresebb kerékpárosa, így zsinórban harmadszor megkapta a belga napilap, a Het Nieuwsblad által a legjobb flandriai bringásnak megítélt címet is. Gilbert a következőket mondta a fantasztikus sikerekről, és további céljairól:
 
Az egész mezőny Gilbert ellen – videó 2011. szeptember 12. 12:17 Talán minden címnél vagy titulusnál többet ér, és kevés kerékpárost – csak a legnagyobbakat – érheti az a megtiszteltetés, hogy az egész mezőny ellene biciklizik. A vasárnapi WorldTour egynaposon a kanadai Montreáli Nagydíjon ez történt a világelső Philippe Gilberttel.
 
Gilbert-re nincs jelző, ismét a csúcson 2011. szeptember 10. 09:52 Nehéz helyzetben vagyunk, amikor újabb Philippe Gilbert-győzelemről kell beszámolnunk. A jelzőket nem lehet tovább fokozni, pedig még több verseny is hátra van idén…
 
Dream team: Evans, Hushovd és Gilbert!!! 2011. augusztus 19. 09:20 Amikor létrejött az amerikai BMC gárdája, és tavaly – világbajnokként – Cadel Evans is leszerződött, sokan attól féltették az ausztrált, hogy a „gyengécske” csapattal képtelenség lesz labdába rúgni a GT-ken. A sztereotípia a múlté, sőt, immár hivatalos a top-igazolás…
 
Philippe Gilbert időfutamban is bajnok! 2011. augusztus 16. 21:19 A szezon talán legjobb, de mindenképpen a legkiegyensúlyozottabb teljesítményét produkáló belga bringás sztár országúti címe mellé, tegnap hazája időfutam bajnokságán is begyűjtötte az aranyérmet!
 
Gilbert az Eneco Touron is villantott! 2011. augusztus 11. 17:11 Philippe Gilbert mindent vitt ma a héten zajló WorldTour Körverseny, az Eneco Tour 3. etapján, nem csak a szakaszt nyerte meg, hanem összetettben is átvette a vezetést.
 
Gilbert is? A BMC lehet az új superteam! 2011. augusztus 11. 16:49 Miközben az utóbbi időben a Lotto és a Quick Step csapatok összeolvadása okán adtunk általában hírt a klasszikuskirály, Philippe Gilbert jövőjével kapcsolatban, most meglepő fordulatról számolhatunk be.
 
Gilbert a WorldTour csúcsára tör idén 2011. augusztus 1. 08:27 Az országúti kerékpársport csúcsát a háromhetes körversenyek, köztük is a Tour de France jelentik, idén azonban talán mégis egy klasszikus menő, a belga Philippe Gilbert nyújtja a legkiemelkedőbb teljesítményt, aki a hétvégén San Sebastianban már 13. sikerét aratta a szezonban…
 
Következő »