Boonen marad a Quick Stepnél, Gilbert?

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 22. 21:43
A belga Quick Step csapatának közleménye szerint emblematikus sztárjuk, 2005 világbajnoka, Tom Boonen további két évre aláírt, 2014 végéig.


A csapatvezető, Petrick Lefevere elégedettségét fejezte ki a szerződéssel kapcsolatban: „A csapatunk története szorosan összefügg Tom történetével. A csapatunk Tomnak köszönhetően is fejlődött, mint ahogy ö is a csapatunknak köszönheti a nagyszerű eredményeit.2003 óta dolgozunk együtt, s örülök, hogy folytatjuk.”

Boonen, aki több kihagyott Tour után jövő szombaton a hírek szerint jó formában áll rajthoz, hasonlóan vélekedik: „Mindig azt mondtam, hogy ez a csapat a legvalószínűbb választás. Jól érzem magam, mint egy családban. Remek, profi környezet, pontosan, amire szükségem van.”

Nagy kérdés, Lefevere meg tudja-e szerezni a jelenlegi legjobb formában lévő belga klasszikusmenőt, Philippe Gilbert-t, „dream-team”-et alkotva Boonennel. A csapatfőnök elismerte pár napja, hogy folynak a tárgyalások, de még nem tett szerződési ajánlatot Gilbert-nek, aki augusztus 1-jétől szabadon igazolható. Azt mindenesetre megjegyezte, hogy elég pénz áll rendelkezésre, hogy akár 3 évre kínáljon kontraktust a világranglista éllovasának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Helycsere a belga bringasport csúcsán?
A napokban zajló belga körverseny kapcsán a lehetséges átigazolási hírek is nagyobb teret kapnak a szaksajtóban, melyek közül a slágertéma, hogy hol folytatja a klasszikusok szupersztárja, Philippe Gilbert?...
Tovább a teljes cikkhez »