KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BUR_ZSOLT"
Bringabanda győzelem a Kürtős kupán 2011. április 24. 23:28 Egy húsvét vasárnap kellemes eltöltéséhez szükséges kellékek: egy kis vidéki kerékpárverseny, kellemes idő, barátságos szervezés, sok jó ember. Ez jött össze most a hétvégén a Keszthelyi-hegységben.
 
A Mountain bike Challenge öt arca 2011. április 11. 12:23 A hazai bringás élet markáns alakjai álltak az új hegyikerékpáros versenysorozat élére. Műtermi fotósorozat készült, amelynek célja a Mountainbike Challenege népszerűsítése. A felkért versenyzők örömmel mondtak igent a hívó szóra és önzetlenül vállalták a szereplést, hogy így segítsék az új, aluról jövő, nem üzleti alapokra épülő montis sorozat népszerűsítését.
 
Bringabandás bringaátadás a Bringaexpón 2011. március 6. 07:22 A hazai kerékpársport szempontjából is fontos esemény a ma záró Port.hu Bringaexpo, a hegyikerékpárosok közgyűlést tartottak, a csapatok képviselői egy helyen találkozhattak aktuális vagy leendő támogatóikkal és csapatbemutatókra is sor kerül (vasárnap délelőtt Ora-Hotels-Carrera és Prolog Team prezentáció). Szombatra időzített egy fontos szponzori találkozót hazánk legnépesebb mountain bike egyesülete, a Bringabanda SC is, amiről Dobos Ferenc csapatvezető számol be:
 
Búr Zsolt bombaformában a bányában 2011. február 7. 08:37 A McDonald’s BringaMánia Vakond Futamán az ovisoktól az elit bringásokig, egész vasárnapra megtöltötte a mintegy 300 versenyző a kőbányai alagútrendszert, óriási küzdelmeket produkálva.
 
BuZsó nyerte világ első montis versenyét 2011. január 1. 21:44 Talán mintha nem lett volna olyan hideg – biztosan a bringások tiszteletére – az év első napján, mint az elmúlt héten megszokhattuk, de valószínűleg semmi sem tarthatta vissza azt a közel száz mountain bike-ost és a haverokat, akik a szilveszteri buli után még felmentek január elsején délben a Hármashatár-hegy tetejére, a Rekettyés turistaházba, hogy bringás társaságban is megünnepeljék az Újévet. Hiszen kevés ilyen jó alkalom van találkozni egymással télvíz idején...
 
Kürtös Kupa MTB verseny és SS-bajnokság 2010. április 25. 17:45 A Keszthelyi-hegység mára egyetlen kerékpáros versenyét - 103 fős mezőnnyel és Búr Zsolt győzelemmel - idén is zökkenőmentesen bonyolította le a helyi Kinizsi SK egyesülete. Néhány éve élesztették újjá a már-már feledés homályába kerülő egykori Bozót ill. Kürtős Kupát.