KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_CINCINNATI"
Sarapova újra világelső lehet 2011. augusztus 22. 10:27 A 24 éves szőke szibériai szépség, Marija Sarapova két szűk esztendő után újra a világ teteje felé tart. A Floridában élő orosz, kettő óra, 49 perces csatában 4:6, 0-2-ről fordítva, 4:6, 7:6, 6:3-ra legyőzte Jelena Jankovicsot a Cincinattiban a több, mint kétmillió dollár összdíjazású WTA Grand Prix döntőjében. Sikerével Sarapova az idei pontversenyben átvette a vezetést Caroline Wozniackitól, aki a hagyományos világranglistát egyelőre még vezeti.
 
Federer, Djokovics: 55 a bűvös szám 2011. augusztus 19. 09:37 Andy Murray és Rafael Nadal után Novak Djokovics, illetve Roger Federer is bejutott a legjobb nyolc közé a Cincinnatiban zajló 2,43 millió dolláros férfi tenisztornán, tehát egy lépésre vagyunk az álomelődöntőktől. A svájci és a szerb csütörtöki győzelméhez is az 55-ös szám kapcsolódik. A nőknél búcsúzott a wimbledoni és a Roland Garros-bajnok, ugyanakkor Marija Sarapova továbbment egy másik GS-győztes kárára.
 
Czink fájdalmas búcsúja, feladta 2009. augusztus 13. 21:55 Sérülés miatt negyedóra után feladta csütörtöki nyolcaddöntőjét Czink Melinda a kétmillió dollár összdíjazású WTA-tornán Cincinnatiben, az Egyesült Államokban. Így nem tudhattuk meg, mire képes a dán Caroline Wozniacki ellen a magyar lány azután, hogy Alize Cornet-t és Ana Ivanovicsot is hazaküldte. Venus Williams és Szvetlana Kuznyecova nem hitt a szemének, előbbit az ellenállhatatlan Flavia Pennetta, utóbbit nagy visszatérő Kim Clijsters ejtette ki a viadalon.
 
Czink-Ivanovics harc a nyolcaddöntőért 2009. augusztus 10. 19:56 Czink Melinda ragyogóan kezdett Cincinattiban, a kétmillió dollár összdíjazású kemény pályás tenisztorna első fordulójában. A 26 éves magyar lány két szettben diadalmaskodott a világranglistán nála 31 hellyel előrébb rangsorolt francia Alize Cornet ellen. Ana Ivanoviccsal kerül szembe a folytatásban.
 
Czinkék búcsúztak a páros versenytől 2008. augusztus 11. 19:17 Két 6:3-ra elvesztett szett után búcsúzott a Czink, Dekmeijere alkotta páros 175 ezer dollár összdíjazású Cincinnatiban zajló női tenisztorna első fordulójában. A magyar-lett duó a Garbin, Washington kettőstől szenvedett vereséget.