KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WILIER"
A neon-Wilier rejtélye: Szegát kérdeztük 2011. június 15. 11:25 Már tavaly óta megszokhattuk, hogy az olasz első osztályú bringás csapat, a Lampre-ISD kiemelt kerekesei a többiekhez képest egyedi neonsárga designnal ellátott Wiliereket hajtanak, így Damiano Cunego is, aki jelenleg vezeti a Svájci Körverseny összetettjét.
 
Ma is elviheted a győztes Giro-bringát 2011. május 10. 11:38 Nem jellemző Magyarországon, hogy a profi versenyzők által használt, az abszolút csúcskategóriát képviselő országúti kerékpárokat egy üzletbe besétálva hazavihetjük…
 
Exkluzív: Szega bringája a kockakövekre 2011. április 6. 10:54 Szeghalmi Bálint, az olasz Lampre-ISD WorldTour istálló magyar profija jóvoltából abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az idei kockaköves klasszikusok kapcsán első kézből kaphatunk információkat a fokozott igénybevételnek kitett kerékpárokat, alkatrészeket illetően.
 
Szega bringája és Lampre-cuccok bárkinek 2011. március 30. 11:34 Bárki számára megvásárolhatóak Magyarországon is a Lampre-ISD csapat által használt Wilier Cento1 Superleggera Racing (SLR) kerékpárok – akár a Team Replica, akár a Petacchi és Cunego által használt neonsárga csúcsmodell – a Bikeexpress jóvoltából.
 
Optikai tuning: Campagnolo és Wilier 2011. január 11. 22:08 Két kiegészítő a BiondoBike jóvoltából, amivel gyorsabbá nem, de egységesebb teheted versenybringádat: Hüdze fékkargumik Campagnolo fékváltókarokra, valamint ha Wilier kerékpárod van, gyári fékekkel javíthatod az összhangot.
 
A Tour de France leggyorsabb bringája 2010. július 8. 08:45 Alessandro Petacchi a Tour de France 4. szakaszán második győzelmét aratta különleges festésű Wilier Cento1 Superleggera kerékpárja nyergében sprintbefutón, amely így a mezőny leggyorsabb bringájává lépett elő.