KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WERNER_LORANT"
Eltiltott edzőt szerződtetett a KTE 2009. október 28. 18:44 A Kecskeméti Te-Ereco vezetősége hosszas egyeztetés után úgy döntött Csertői Aurélt és nem Werner Lorantot nevezi ki a csapat vezetőedzői posztjára. A Haladás korábbi mester eltiltását tölti, csak jövőre ülhet le a kispadra. Az 1860 München egykori edzője, Werner Lorant hiába utazott Kecskemétre.
 
Csütörtök reggelre döntenek Lorantról 2009. október 28. 09:41 Noha még több edzőjelölttel is tárgyalnak a Kecskemétnél, jó esély kínálkozik arra, hogy Werner Lorant üljön le az labdarúgócsapat kispadjára. A klub azonban rajta kívül más szakemberekkel is tárgyal, így biztosra még semmiképpen sem mondható, hogy ő veszi át Tomiszlav Szivics örökét.
 
Felállt a Dunaszerdahely megvert edzője 2009. április 7. 14:20 Felmondott Werner Lorant, a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dunaszerdahely vezetőedzője. A welveri születésű, 60 esztendős szakember haza is utazott Németországba – olvasható a felvidek.ma honlapon. A DAC pénteken kikapott a Nyitrától, a lefújás után pedig feldühödött szurkolók egy csoportja nemcsak verbálisan, hanem fizikálisan is inzultálta a trénert, illetve a csapat több játékosát. A szerdai, Sároseperjes elleni bajnokin a másodedző, Radványi Miklós és segítője, Németh Krisztián irányítja majd az együttest.