Csütörtök reggelre döntenek Lorantról

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 28. 09:41
Noha még több edzőjelölttel is tárgyalnak a Kecskemétnél, jó esély kínálkozik arra, hogy Werner Lorant üljön le az labdarúgócsapat kispadjára. A klub azonban rajta kívül más szakemberekkel is tárgyal, így biztosra még semmiképpen sem mondható, hogy ő veszi át Tomiszlav Szivics örökét.




A kesport.hu-nak nyilatkozó Rózsa Pál, a klub társtulajdonosa elmondta, a német szakember kedden több mint kétórás tárgyalást folytatott a vezetőséggel, amelyen meggyőzte az elöljárókat, sokat tudna tenni a kecskeméti labdarúgásért.

Nem ő azonban az egyetlen jelölt a posztra. „A szerdai nap folyamán tulajdonostársammal minden körülményt figyelembe véve összevetjük mind anyagi, mind szakmai tekintetben az ajánlatot a többivel, és legkésőbb másnap reggelre döntünk a szerződéskötésről” – mutatott rá Rózsa Pál.

A tulajdonos elárulta, más jelöltekkel is folynak még egyeztetések, de csütörtök reggelre csak az derül ki, hogy a vezetőséggel jelenleg tárgyalásban álló szakemberek közül kerül-e ki a vezetőedző. Ha egyik jelölt ajánlatát sem fogadják el a tulajdonosok, tovább kell folytatniuk a keresgélést.

Arra a kérdésre pedig, hogy milyen fizetésvolumenekben gondolkodnak a felek, magyarán mondva, hogy elbírja-e majd a csapat büdzséje a híres szakember gázsiját, Rózsa Pál azt mondta, Werner Lorant “megfizethető”.