KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VINCENZO_NIBALI"
Szabadon igazolható Tour-győztes? 2014. december 5. 21:30 A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) korábban már bejelentette, hogy felülvizsgálják a Tour de France címvédője, Vincenzo Nibali csapatának WorldTour licencét, a minap az első körben kiadott listán pedig nem szerepel a kazah Astana Team - írja a bikemag.hu.
 
Rég nem nyertek ilyen könnyedén Tourt! 2014. július 26. 18:42 Papírforma-győzelem született a 2014-es Tour de France utolsó előtti versenynapján, a német kronó-specialista, Tony Martin agyonverte a mezőnyt a Bergerac és Périgueux közötti, szombati hosszú időfutamon. A sárga trikós Vincenzo Nibali összetett elsőségét az ég világon semmi sem veszélyeztette, már csak be kell gurulnia Párizsba. Az elmúlt 25 évben egyedül Jan Ullrich nyerte ennél nagyobb fölénnyel a világ legrangosabb kerékpáros viadalát. A Cápa 20-ból 18 szakaszon viselte a sárga trikót. Nibali: "Ha Froome és Contador még versenyben lenne, akkor is első lennék."
 
Tovább nőtt Nibali előnye a Touron 2014. július 23. 18:18 A franciák megdolgozták Alejandro Valverdét, aki a végén azért összeszedte magát, így a dobogóért vívott harc továbbra is nyitott - kivéve a képletből a sárga trikós Vincenzo Nibalit, aki tovább növelte előnyét összetettben a Tour de France szerdai szakaszán. A pöttyös mez kötelez: a lengyel Rafal Majka nyerte a körverseny egyik királyetapját. A bikemag.hu beszámolója.
 
Nibali verhetetlennek tűnik a Touron 2014. július 19. 11:42 Vincenzo Nibali sárga trikóban aratott szakaszgyőzelmet a Tour de France első magashegyi szakaszán, ahol alaposan átrendeződött az összetett állás…
 
Nibali Indul a Touron 2013. október 16. 11:36 Az idei Giro d'Italián első, a Vuelta a Espanán pedig második olasz kerékpáros, Vincenzo Nibali jövőre a Tour de France-on szeretne bizonyítani.
 
Nibali rózsaszínbe öltözött! 2013. május 11. 18:55 Időfutamhoz képest „körömrágósan” alakult a Giro d’Itala nyolcadik etapja, az 54,8 kilométeres hosszú kronó, melynek a szakaszgyőztes brit bajnokon, Alex Dowsett-en (Movistar) túl a legnagyobb nyertese Vincenzo NIbali volt, a negatív meglepetés pedig a címvédő kanadai Ryder Hesjedal (Garmin). A bikemag.hu beszámolója.
 
Contadorral kezdenek a magyar profik? 2011. november 10. 10:05 A háromszoros Tour-győztes, Alberto Contador és a tavalyi Vueltát megnyerő Vincenzo Nibali is jelezte részvételi szándékát Dél-Amerika egyik legjelentősebb profi kerékpárversenyén, a Tour de San Luis viadalon, ahol a tervek szerint a magyar bejegyzésű kontinentális gárda, az Ora Hotels is részt kíván venni.
 
A vörös trikós húzza kicsit a száját 2011. augusztus 26. 09:54 A Vuelta 6. szakaszának végjátéka váratlanul sikeredett szokatlanul izgalmasra a Liquigas csapatának jóvoltából. A köztudottan technikás olaszok a cél előtti lejtőn egyszerűen követhetetlen tempót diktáltak, amivel a mögöttük haladók nem tudtak mit kezdeni, bár a vörös trikós szerint ehhez „külső segítséget” is igénybe vettek: egy közvetítő motoros szélárnyékát.
 
Sagan nyert, de Nibali is örülhet 2011. augusztus 25. 17:55 A szlovák Peter Sagan nyerte a Vuelta a Espana csütörtöki, 6. szakaszát, az összetettben továbbra is a francia Sylvain Chavanel áll az élen. Az Úbeda és Córdoba közötti 185,7 km-es etap igazi nyertese azonban a címvédő Vincenzo Nibali.
 
Contador-Nibali csata a Girón - ma is! 2011. május 22. 12:34 A Zoncolanon egy az egyben meccselt az összetett első két helyezettje, ma pedig újabb csörte várható. A háromszoros Tour-győztes Alberto Contador a korábbi hegyi szakaszokon egyértelműen jobb volt, tegnap viszont nem volt olyan meggyőző, nem vezetett a Vuelta címvédőjének, Vincenzo Nibalinak, inkább csak rövid támadásokkal próbálta jelezni, hogy ő az erősebb. Nibali viszont eddigi legjobb teljesítményét mutatta, kérdés, hogy folytatódik-e az olasznál a tendencia. Ha igen, a mai királyetapon akár óriási csatát is láthatunk.
 
Következő »