KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VESZPREMI_RC"
Férfi röplabda NB I: a Szolnok sem tudta megállítani a Veszprémet 2008. október 20. 06:42 Az eddig veretlen veszprémi röplabdások a férfi NB I Ligacsoportjának harmadik fordulójában az győzelem nélkül álló Szolnok együttesét verték meg négy játszmában vasárnap este.
 
Férfi röplabda NB I: a veszprémi férficsapat is remekelt 2008. október 7. 21:46 Szettveszteség nélkül győzött a Veszprémi Röplabda Club csapata a Kodolányi elleni bajnoki mérkőzésen a férfi röplabda NB I keddi játéknapján.
 
Felkészülési tornát nyert a Veszprémi RC 2008. szeptember 29. 18:50 Az összes mérkőzését magabiztosan megnyerve aratott tornagyőzelmet a Veszprémi RC a a szlovákiai Komarno-ban rendezett hatcsapatos férfi röplabdatornán.
 
A Dunaferrnél a négy közé jutás a cél 2008. szeptember 2. 11:50 Négycsapatos nemzetközi tornát rendezett a hétvégén a Dunaferr férfi röplabdacsapata, amelyet az osztrák Union Arbesbach nyert meg a Veszprém, a Kecskemét és az utolsóként záró Dunaferr előtt. A Szász Antal Emléktornán résztvevő együttesek edzői a torna után értékelték az ott látottakat. Sokat mondó, hogy Ruffing Péter, a dunaújvárosiak trénere kiemelte: a legidősebb játékosa a keretben 23 éves...