KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TONY_MARTIN"
Martin a világbajnok, Cancellara 3. 2013. szeptember 25. 17:34 A papírformának megfelelően a német Tony Martin parádézott Toszkánában zajló kerékpár-világbajnokság szerdai versenynapján. A svájci Fabián Cancellarának a bronzéremmel kellett beérnie.
 
Német győztes, Lengyel az 56. a vb-n 2012. szeptember 19. 17:40 A csapatidőfutamhoz hasonlóan az egyenkéntin is bejött a papírforma az országúti világbajnokságon, a német Tony Martin és az amerikai Taylor Phinney vívtak nagy csatát, és ismét az Quick Step versenyzője bizonyult jobbnak a BMC fiatal menője ellenében a hollandiai Limburgban.
 
Martin célja a sárga trikó és az olimpia 2011. november 4. 19:01 Koppenhága időfutam-világbajnoka, a német Tony Martin nem elégszik meg az eddigi legsikeresebb szezonjában mutatottal. A 2012-ben az Omega Pharma – Quick Step csapatát erősítő 26 éves klasszis a német sajtóban így nyilatkozott jövő évi terveiről:
 
A HighRoad-é a legtöbb WorldTour-siker 2011. október 29. 18:19 A korábbi évekhez hasonlóan idén is Bob Stapleton csapata, a HTC-HighRoad gyűjtötte a legtöbb győzelmet a profi országúti kerékpáros csapatok között. A sors fintora, hogy Cavendishék csapata megszűnik az év végén.
 
Bodrogi hatodik a Nemzetek Időfutamán 2011. október 16. 17:14 Bodrogi Lászlónak jól alakult a szezon vége ugyanis múlt héten, a Paris-Tours klasszikuson elért 5. helye után ma ismét jól szerepelt Franciaországban, a Nemzetek Időfutamán.
 
Martin megnyerte a Pekingi Körversenyt 2011. október 9. 22:41 Miután a hétvégén legfőbb ellenfelei már nem tudtak faragni időhátrányukon a német Tony Martinnal szemben, az időfutam-világbajnok megnyerte az első ízben WorldTour rangra emelt Pekingi Körversenyt.
 
A világbajnok zsebében a pekingi siker 2011. október 8. 06:45 Koppenhága időfutam világbajnoka, Tony Martin, a szerdán kiválóan teljesített kronójának és a tegnapi remek csapatmunkának köszönhetően – amivel szerelték Chris Froome próbálkozását az összetett állás megváltoztatására – zsebében érezheti az összetett győzelmet az év utolsó többnapos WorldTour versenyén, a vasárnap véget érő Pekingi Körversenyen.
 
A világbajnok sikere a Pekingi Körön 2011. október 5. 19:27 Az újdonsült időfutam-világbajnok, a német Tony Martin győzelmével vette kezdetét a WorldTour sorozat idei utolsó többnaposa, a Pekingi Körverseny.
 
A világbajnok más, a bringa ugyanaz! 2011. szeptember 22. 06:59 Érdekesség a koppenhágai országúti kerékpáros világbajnokság időfutamával kapcsolatban, hogy a trónfosztás ellenére – a német Tony Martin alaposan elverte a címvédő svájci Fabian Cancellarát – a győztes kerékpár ugyanaz maradt: a Specialized Shiv!
 
Ledőlt Cancellara sziklaszilárd trónja 2011. szeptember 21. 17:54 A német Tony Martin szenzációs teljesítménnyel nyerte az országúti világbajnokság elit férfi időfutamát Koppenhágában, megelőzve a brit Bradley Wigginst és a versenyszám utóbbi években szinte verhetetlen királyát, a svájci Fabian Cancellarát.
 
Következő »