KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOM_BRADY"
Erre várt Dinho: buli a riói karneválon 2011. március 7. 19:51 VIDEÓ! Ha valaki esetleg nem értette volna, miért szeretett volna hazatérni Ronaldinho, annak itt egy kis ízelítő! A hosszú évek óta Brazíliától távol futballozó zseni végre teljes egészében kiélvezheti a híres nevezetes karnevált Rio de Janeiróban. A parádé szombaton kezdődött, a nem akármilyen maskarában táncoló zseniről pedig két videó is kering az interneten, az egyik ráadásul feltűnt a Gisele Bündchen - Tom Brady álompár is. Ez ám az élet!
 
Philadelphiai ünnep a Dallas porain 2008. december 29. 08:59 Hatalmas drámákkal, sok csalódással ért véget a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának záró játékhete. Lezárultak a playoff-harcok, melyek után a Dallas Cowboys, a New England Patriots, a New York Jets, valamint a Tampa Bay Buccaneers csapatai készülhetnek keserű szájízzel a következő szezonra. Drew Brees 15 yarddal maradt el Dan Marino 5084 passzolt yardos álomrekordjától, Mike Holmgren visszavonult, míg a Detroit Lions csapatának tagjai – akaratuk ellenére – örökre beírták magukat az emlékkönyvekbe.
 
NFL: Tom Brady műtétei után újra a New England Pats öltözőjében 2008. november 12. 11:09 Kedden ismét megjelent a tengerentúli profi amerikai futball-liga (NFL) egyik legnagyobb alakja, Tom Brady a New England Patriots öltözőjében. A sztárirányító, aki kétszer vezette a csapatot Super Bowl-győzelemre, s tulajdonképpen szeptember óta nem járt a pálya közelében.
 
Amerikai futball, NFL: Tom Bradyt műteni kell, vége az idényének 2008. szeptember 9. 08:03 Súlyos térdsérülés miatt ebben az idényben már nem léphet pályára Tom Brady, a tengerentúli amerikai futball-bajnokság (NFL) egyik legnagyobb sztárja, a a legutóbbi nagydöntő legértékesebb játékosa.
 
Tom Brady büntetheti meg a Kansas Cityt 2008. szeptember 7. 18:15 Magyar idő szerint vasárnap 19 órakor a legutóbbi szezon döntőse, a New England Patriots is megkezdi a 2008-2009-es bajnokságot az észak-amerikai futball-ligában (NFL). A február eleji Super Bowlt az utolsó pillanatban elbukó együttes harmincegyedik alkalommal mérheti össze erejét a Kansas City Chiefsszel. A vendéglátóknál ott lesz a karrierje során kétszer a nagydöntő legjobbjának megválasztott quarterback, a lábsérüléséből felépült Tom Brady is.