KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TEMESVARI_ANDREA"
Rafael Nadal bejön Temesvári Andreának 2011. június 4. 15:55 Andre Agassit, Jim Couriert, John McEnroe-t, Martina Hingist, Lindsay Davenportot és Temesvári Andreát is láthatták teniszezni a Roland Garros 14. napján a szurkolók. A French Open 1986. évi női páros bajnokáról, Temesvári Andreáról kiderült, hogy szívesen megismerkedne Rafael Nadallal. Andre Agassi a Las Vegas-i alapítványáról beszélt, aminek keretében már 650 gyerek tanul az iskolájában. Amúgy Agassi és Courier is egy hajszállal esélyesebbnek tartja Rafa Nadalt, mint Roger Federert a vasárnapi fináléban.
 
Sztáredzője lesz a magyar csodatininek 2010. október 12. 15:49 A junior tenisz-világranglistán jelenleg második Babos Tímea Sopronból az MTK-ba igazolt és a jövőben minden idők egyik legjobb magyar női játékosa, Temesvári Andrea készíti fel a versenyekre.
 
Hingis gratulált Temesvárinak - fotók 2010. július 2. 17:49 Temesvári Andreát érte az a megtiszteltetés, hogy első magyarként léphetett pályára a tavaly felavatott wimbledoni centeren. Az All England Club bajnokságának 10. napján, amint arról már csütörtökön beszámoltunk, a Temesvári-Sukova kettős 6:1, 6:4-re kikapott a Hingis, Kurnyikova sztárduótól a női párosok meghívásos versenyében.
 
Magyar vereség a wimbledoni centeren 2010. július 1. 22:28 Magyar sztár lépett porondra csütörtök este a teniszvilág 2009-ben megújult szentélyében, a wimbledoni centerpályán. Temesvári Andrea oldalán Helena Sukovával a Martina Hingis, Anna Kurnyikova párostól szenvedett kétjátszmás vereséget a szeniorok meghívásos versenyében. A női világranglistán egykor hetedik magyar teniszlegenda ezúttal csak epizódszereplő volt, a svájci, orosz kettős mindent vitt, nyerte a meccset és meghódította a férfi szíveket.
 
A szépség dominál, nem a tenisz 2009. június 30. 18:37 A második akadályt is vette a a 16 éves tehetség Babos Tímea a wimbledoni teniszbajnokság juniorversenyében. A szlovákiai magyar Juhász Vivient verte három játszmában a nyolcaddöntőbe jutásért. A szeniorok meghívásos versenyében Temesvári Andrea a szuperrövidítésben bukott el egy dél-afrikai, amerikai kettőssel szemben.