KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TEAM_RADIO_SHACK"
Armstrongék „speciális edzése” a TDU-ra 2010. december 17. 08:37 A hétszeres Tour-győztes amerikai, Lance Armstrong – bár a tervek szerint a francia körversenyen már nem indul többször – Ausztráliában továbbra is szívesen vendégeskedik, ennek szellemében a Radio Shack csapata már készen áll a januári Tour Down Under körversenyre.
 
Armstrong csapata kettészakadt... fotók! 2010. december 14. 08:57 A hétszeres Tour-győztes, Lance Armstrong csapata, a Radio Shack két sorra szakadva kezdte meg a csapatépítést, az amerikai kontingens Arizona államban, a többiek a spanyolországi Calpe városában találkoztak. A közös nevező a két, illetve a négy kerék…
 
Bruyneel bocsánatkérése az UCI-bíróktól 2010. július 29. 10:20 A Radio Shack csapatfőnöke, Johan Bruyneel súlyosan megsértette a Tour de France záró szakaszán az UCI-bírókat, miután szabálytalannak ítélték a rákbetegekért folyó kampány jegyében áttervezett csapatmezeket.
 
Triatlonra vált Lance Armstrong! 2010. július 12. 16:57 Nem vesz részt több nagy körversenyen a hétszeres Tour de France-bajnok Lance Armstrong, aki triatlonra vált. Vasember lenne, nagy álma, hogy megnyerje a hawaii Ironman versenyt.
 
Doppingbotrány Armstrong csapatában! 2010. április 23. 08:27 Keresd a kínait... Komoly presztízsveszteséget szenvedett el Lance Armstrong csapata, a Radio Shack, miután az UCI tegnapi közleményében bejelentette, felfüggesztik a kínai Fuyu Li versenyengedélyét.
 
Videó: Armstrong felszántja a Földet 2010. március 25. 09:12 Elkészült az amerikai Lance Armstronggal a legújabb reklámspot, a híradátechnikai cikkeket forgalmazó Radio Shack színeiben, melyben a hétszeres Tour-győztes "felszántja a Földet"...
 
Radio Shack: Edzőtábor a kulisszák mögül 2010. február 7. 08:53 Remekül működik Armstrong új csapata, a Team Radio Shack média-gépezete, ugyanis Calpe városában tartott edzőtáborukba egy profi fényképész is érkezett velük, így dokumentálva az eseményeket. A csapat hivatalos honlapján remek fotókon követhetjük az eseményeket a csütörtök óta zajló táborból. Képgalériánkba a csapat felszereléséről és az edzésekre jellemző pillanatokról válogattunk képeket. Sajnos magát a főnököt nem láthatjuk ezeken ő jelenleg otthonában, Texas államban készül.
 
Az év leglazább csapatbemutatója videón! 2010. január 13. 22:08 A hétszeres Tour győztes amerikai, Lance Armstrong stábja elemében van az utóbbi időben.
 
Armstrongék ördögi új meze és a bringák 2009. december 8. 10:21 Lance Armstrong internetes blogján tette közzé a minap új csapata, a Team Radio Shack 2010-es szezonra tervezett mezét. A design alapján az amerikai gárda tagjai lesznek a „vörös ördögök” a kerékpáros ProTour mezőnyben
 
Armstrong csapatáé a ProTour státusz 2009. október 16. 21:21 A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) a mai napon megadta a ProTour státuszt a Lance Armstrong – Johan Bruyneel páros új amerikai csapatának, a Team Radio Shacknak.