KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZEGHALMI_BALINT"
Szegáéknak a végére is összejött a siker 2011. augusztus 16. 15:58 Jól sikerült tegnap a Portugál Körverseny vége Szeghalmi Bálint csapata, a Lampre-ISD számára, ugyanis az olasz Francesco Gavazzi nyerte a tízedik, Sintra és Lisszabon közötti etapot. Az Europe Tour sorozatba tartozó UCI 2.1 kategóriás verseny utolsónapjáról Szega számol be:
 
Szega hétvégéje a Portugál Körversenyen 2011. augusztus 15. 14:47 Szeghalmi Bálintra, az olasz Lampre-ISD kerekesére már csak a mai zárószakasz vár az Europe Tour sorozatba tartozó, közel két hétig tartó Portugál Körversenyen (UCI 2.1), az alábbiakban a hétvége eseményeit értékeli:
 
"Paraszttal" a Portugál Kör kronóján 2011. augusztus 13. 09:22 Pénteken egy 35 kilométeres egyenkénti időfutamot kellett teljesíteni a Szeghalmi Bálint részvételével zajló, UCI 2.1 kategóriás Portugál Körverseny mezőnyének, ami után jelentősen átrendeződött az összetett állás. A történteket az olasz Lampre-ISD magyar profija foglalja össze:
 
Szegáéknak 200 kulacsba került a siker 2011. augusztus 12. 11:20 Szeghalmi Bálint csapata, a Lampre-ISD örülhetett tegnap, a Portugál Körverseny királyetapján, ugyanis Francesco Gavazzi nyert az Aveiro és Castelo Branco közötti 215 km-es táv végén. Szega beszámolója:
 
Félidő a Portugál Körön, Szega értékel 2011. augusztus 10. 21:11 Félidejéhez érkezett az UCI 2.1 kategóriás, tíznapos Portugál Körverseny, melyen Szeghalmi Bálint, a Lampre-ISD profija is részt vesz. A mai napon pihenőnapot kaptak a kerekesek, hogy a holnapi királyetap és az augusztus 15-ig rájuk váró öt szakasz előtt regenerálódhassanak.
 
Szega egyenlete a portugál sík etapról 2011. augusztus 8. 23:44 Szeghalmi Bálint, a Lampre-ISD versenyzője újabb két szakaszon van túl a Portugál Körversenyen, egy hegyi és egy sík etapon, bár ahogy Szega beszámolójából kiderül, Portugáliában egy átlagos sík szakasz 3000 kilométer szintet jelent…
 
Szega a köhögéssel küzd Portugáiában 2011. augusztus 7. 08:50 A Portugál Körverseny 2. szakaszán a helyezések szempontjából ismétlődött az első etap, ismét a portugál Sergio Ribeiro nyert és Szeghalmi Bálint csapattársa, az olasz Francesco Gavazzi lett a második. A domborzat azonban sokkal nehezebb volt, a végén hegyi befutóval, és a makacs megfázással együtt ez Szega teljesítményére is rányomta a bélyegét.
 
Szega csapattársa 2. Portugáliában 2011. augusztus 5. 22:14 Szeghalmi Bálint csapatának sikerült dobogós pozícióba hozni az olasz Francesco Gavazzit a Portugál Körverseny 1. szakaszán, ami a prológhoz hasonlóan ismét portugál győzelmet hozott Sergio Ribeiro révén.
 
Szegának jól esett a portugáliai prológ 2011. augusztus 4. 21:05 Egy 2,2 kilométeres prológgal vette ma kezdetét az augusztus 15-ig tartó Portugál Körverseny, melyen az olasz Lampre-ISD profija, Szeghalmi Bálint is részt vesz. Az Europe-Tour sorozatba tartozó UCI 2.1 kategóriás viadal első napján taroltak a portugálok (kibérelve az első hat helyet), hazai győzelem született Hugo Sabido révén. Szega beszámolója a prológról:
 
Óriási tűzkár érte Szeghalmi csapatát 2011. augusztus 4. 14:58 Az olasz profi bringás csapat, a Szeghalmi Bálintot is sorában tudó Lampre-ISD felszerelését a Portugál Körversenyre szállító kamion a legtöbb bringával együtt a tűz martalékává vált, miután az egyik kerék felrobbant és a jármű kigyulladt a spanyol autópályán, Burgos közelében.
 
Következő »