KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SUPER_BOWL"
Ismét a hatalmas Giants nevetett 2012. február 6. 09:47 A New York Giants negyedszer is megnyerte a Super Bowlt magyar idő szerint hétfő hajnalban, 21-17-re győzte le a New England Patriotsot az indianapolisi Lucas Oil Stadionban. Pedig az alapszakaszban még kevés jel mutatott arra, hogy 2008 után ismét ünnepelhet.
 
Madonna: Nem lesz bimbómutogatás! 2012. február 3. 16:33 VIDEÓ! Csak semmi meztelenkedés! Adta ki önmagának a jelszót Madonna, aki kora ellenére is úgy néz ki, mint egy csinos harmincas. A vasárnap esti észak-amerikai profi amerikaifoci-finálé (NFL) nagyszünetében az örökifjú énekesnő lép fel - ám ő nem a mellbimbójával varázsolná el a közönséget.
 
A Super Bowl előtt egy kis Aréna Kupa 2012. február 3. 11:48 Vasárnap, a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjének magyarországi "felvezetéseképpen" immáron hatodik alkalommal rendezik meg a Cellect Aréna Kupát.
 
Madonna lép fel a Super Bowlon 2011. december 5. 13:51 Madonna lép színpadra az amerikaifutball legnagyobb estéjén, a Super Bowl félidejében. A profi amerikaifutball-liga (NFL) és az NBC amerikai televízió helyi idő szerint vasárnap jelentette be, hogy a Grammy díjas énekesnő lesz a február 5-i show fénypontja Indianapolisban.
 
Dráma a Super Bowl előtt 2011. február 5. 13:18 VIDEÓ! Hatan sebesültek meg az első texasi Super Bowl (Green Bay - Pittsburgh) előkészítései munkálatai alkalmával, amikor jégdarabok hullottak le a Cowboys Stadion kupolaszerű tetejéről Dallasban. Az egyik sérültnek kritikus az állapota. Az illetékesek már dolgoznak azon, hogy mihamarabb elolvasszák a jeget, de az égiek nem segítenek nekik, vasárnapra is kegyetlen hideget és havazást várnak az időjósok.
 
Rekorddöntés lesz az idei Super Bowlon?! 2011. február 4. 09:13 A várakozások szerint rekordokat, vagy legalábbis lélegzetelállító eredményeket szül az amerikai profi futball idei legnagyobb eseménye, a vasárnap esti Super Bowl. A csúcsbeállításokat azonban sokan nem magától a játéktól, a Green Bay Packers és a Pittsburgh Steelers összecsapásától, hanem az érdeklődés tetőzésétől és az abból adódó üzleti lehetőségektől várják.
 
Super Bowl: árvíz után is van élet! 2010. február 8. 09:40 VIDEÓVAL: nézd meg az összefoglalót! Történelmet írt a New Orleans Saints, amely fennállása első Super Bowl-győzelmét aratta az NFL idei nagydöntőjében. A Szentek több mint négy esztendővel a Katrina hurrikán pusztítását követően 31-17-re verték a Pat Manning vezette Indianapolis Coltsot. Az összecsapás legértékesebb játékosának járó MVP-trófeát Drew Brees vehette át, aki fantasztikus teljesítményt nyújtott a Saints soraiban. A mérkőzést egyébként éppen Manning hibája döntötte el.
 
400(!) millióért fogadott a Super Bowlra 2010. február 6. 10:30 Döbbenetes összeget kockáztat a pókerlegenda, Phil Ivey a vasárnapi Super Bowlon, a legjobban várt tengerentúli sporteseményen.
 
Super Bowl: teljesül-e az arizonai álom? 2009. február 1. 21:00 Magyar idő szerint hétfő hajnalban új világbajnokot avatnak a tengerentúli amerikai futball-ligában (NFL). A 2008-2009-es kiírást lezáró mérkőzésen, a Super Bowlon a Pittsburgh Steelers és az Arizona Cardinals csapatai lépnek pályára. Most felidézzük a két csapat Tampa Baybe vezető rögös útjának főbb állomásait.