KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SPEEDWAY_MISKOLC"
Salakmotor: kiütéses miskolci siker az ukránok ellen 2008. szeptember 8. 10:56 A salakmotoros lengyel II. liga rájátszásának 3. fordulójában hazai környezetben szerepelt a Speedway Miskolc együttese, amely az ukrán Rovnót fogadta.
 
Salakmotor: a magyar csapat alapszakasz-elsőként végzett 2008. augusztus 11. 15:09 A salakmotoros lengyel második liga alapszakaszának utolsó fordulója magabiztos magyar győzelmet hozott, amelynek köszönhetően részt vehetnek a mieink az első ligáért vívott rájátszásban.
 
Az élről figyelni a többieket 2008. augusztus 9. 12:32 Vasárnap este kiderül, hogy honnan kezdik a rájátszást a miskolci vaspapucsosok. Augusztus 10-én 17 órától a sereghajtó KSM Krosno együttesét fogadja a népkerti Speedway Arénában a Speedway Miskolc csapata a salakmotoros lengyel II. liga alapszakaszának utolsó meccsén. A magyar gárda már tagja annak a négyesnek a bajnokságban, amely a rájátszásban augusztustól 24-től október 5-ig oda-visszavágó alapon dönt a feljutás kérdéséről.
 
Salakmotor: az alapszakasz győzelemért motoroznak Miskolcon 2008. augusztus 7. 12:57 Vasárnap 17 órától a KSM Krosno együttesét fogadja a Népkertben a Speedway Miskolc a salakmotoros lengyel II. liga alapszakaszának utolsó meccsén. A borsodiak számára nem csekély a tét, hiszen ha nyernek Szatmáriék, akkor a pontvadászat éléről várhatják a rájátszást – tájékoztatott a miskolci klub hivatalos honlapja. A tervek szerint a két csapat a következő összeállításban kezdi meg a csapatbajnoki mérkőzést.