Salakmotor: kiütéses miskolci siker az ukránok ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 8. 10:56
A salakmotoros lengyel II. liga rájátszásának 3. fordulójában hazai környezetben szerepelt a Speedway Miskolc együttese, amely az ukrán Rovnót fogadta.


 

Alaposan belekezdtek a magyarok, hiszen három futam után már tíz ponttal vezettek Szatmáriék, és egy remi után 10:2-vel sújtottak le az ukrán Rovnóra.

Ahogy fogytak a futamok, úgy lett egyre simább a meccs, a 12. etap végén már 50:22-re lépett meg a narancssárga-fekete gárda. A hajrá előtt ismét csodálatos páros motorozást bemutatva a sokadik 5:1-es hazai sikernek örülhetett a forróságban is kitartó szurkolótábor.

A végén először a Rempala, Szatmári duó, majd a Bajerski, Rymel kettős aratott kétszer is 5:1-es sikert, ami azt is jelenti, hogy a Speedway Miskolc az egyik legnagyobb különbségű győzelmét aratta története során a lengyel II. ligában. A Speedway Miskolc legközelebb Rovnóban szerepel a lengyel I. ligás tagságért vívott rájátszásban.

 

Tényboxba!: A salakon
Speedway Miskolc - Speedway Rovnó 65:25
Speedway Miskolc: Tomasz Bajerszki 14, Tomasz Rempala 11, Magosi Norbert 7, Szatmári László 10, Adrian Rymel 11, Hynek Stichauer 7, Tabaka József 5.