KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PROGRAMAJANLAT"
Két keréken vagy két lábon – a Karancsra 2011. május 18. 22:59 Június 5-én, vasárnap rendezi a Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület és a ZENIT SE első közös, hegyikerékpáros-hegyifutó versenyét a „Palóc Olümposz” csúcsára. A néhány méter híján csak emelkedőt tartalmazó nyomvonalon Salgótarján – Beszterce-lakótelep városrész széléről a Karancs csúcsára kell feljutni, mely útvonal 4,7 kilométere alatt 440 méter szintkülönbséget kell leküzdeni.
 
Virtuális, emelt pénzdíjas verseny! 2011. január 4. 07:42 Bár „kerékpáros ergométeren” rendeztek már versenysorozatot hazánkban, a Tour de Tacx-hoz hasonló kezdeményezésre – amikor egy szimulátoron a mellettünk izzadó versenyzőtársakkal küzdhetünk a plazma-képernyő előtt - nem volt még példa Magyarosrszágon.
 
A világ első montis versenye az Újévben! 2010. december 28. 18:18 A hagyományoknak megfelelően a Sportaktív SE az újév első napján ezúttal is megrendezi a BÚÉK Kupát. A szilveszterre való tekintettel a rajtra 1 órakor kerül sor, és nem csak versenyezni érdemes kimenni, hanem a másnaposság kezelésére is érdemes betérni a Rekettyésbe egy forralt borra… Az időjárás előrejelzések szerint hidegre és kerékpározásra alkalmas, letaposott hóra lehet számítani a Hármashatár-hegy tetején.
 
Mozdul az állóvíz: SuperCross Sorozat! 2010. október 5. 21:28 Sokan, sokféleképpen megfogalmazták már gondolataikat a hazai cyclo-cross élettel és a formula helyzetével kapcsolatban, most viszont néhányak a tettek mezejére léptek. Öt versenyszervező úgy döntött sorozatba tömörülnek, hogy megpróbálják a hazai krossz életet fellendíteni: Kazincbarcika, Ózd, Kerekegyháza, Balassagyarmat és Salgótarján várja a 2010/2011-es szezonban az I. SuperCross sorozat versenyzőit.
 
Hatalmas bringás repertoár a K&H napon 2010. szeptember 30. 13:34 Az október 2-án megrendezésre kerülő családi szabadidős esemény, a K&H olimpiai kerékpáros nap szervezői újabb programokról számolnak be. A városligeti 56-osok terén, a Budapest Sportiroda és a Sportaktív SE közös rendezvényén a „minden ami kerékpár” szlogennek megfelelően a Budapest túra, a sportági bemutatók és az alkalmi múzeum mellett további érdekességekre is sor kerül.
 
BringaMánia finálé Győrben! 2010. szeptember 29. 18:52 Október 2-án, Győrben kerül sor a McDonald’s BringaMánia – nagyszabású kerékpáros rendezvénysorozat idei utolsó felvonására, melynek a Barátság Sportpark ad otthont, az Ifjúság körúton.
 
Helyzet van! Schladming, bringa, buli! 2010. szeptember 29. 17:03 Kedves lejtőzni és ejtőzni vágyók!
 
Országúti hegyi bajnokság kiírása 2010. szeptember 22. 15:44 A Magyar Köztársaság Hegyi Bajnoksága 2010.
 
Itália-művészet-kerékpár kiállítás… 2010. szeptember 8. 10:57 Minden kerékpárrajongónak érdemes ellátogatni szeptemberben egy kávéra az Olasz Intézethez, a Polis Art Cafféba, ahol egy capuccino előtt vagy után gyönyörű olasz kerékpárokon legeltetheti a szemét a bikeexpress.hu jóvoltából.
 
Egy hónap múlva K&H kerékpáros nap! 2010. szeptember 2. 19:47 A városligeti 56-osok terén, egy hónap múlva rendezi a Budapest Sportiroda és a Sportaktív SE a közös családi szabadidősport-napját, a K&H Olimpiai Kerékpáros Napot. Az október 2-ai eseményre Budapest 15 pontján lehet csatlakozni, programba kerül „minden, ami kerékpár”.
 
Következő »