Itália-művészet-kerékpár kiállítás…

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 8. 10:57
Minden kerékpárrajongónak érdemes ellátogatni szeptemberben egy kávéra az Olasz Intézethez, a Polis Art Cafféba, ahol egy capuccino előtt vagy után gyönyörű olasz kerékpárokon legeltetheti a szemét a bikeexpress.hu jóvoltából.


A Tour de France leggyorsabb bringájától kezdve a legelegánsabb városi rakétáig csak a legpatinásabb olasz műhelyek modelljei láthatóak a kávézóban, az már csak hab a tortán, hogy a „műkedvelők”, akárcsak egy művészeti galériában, meg is vásárolhatják majd a „kiállítási tárgyakat”.

Az értékes  kiállított gépek között szerepel a Tour legjobb sprintere, Alessandro Petacchi Wilier Cento1-ja „Szuperkönnyű” kivitelben, meg is emelhetjük, eddig még mindenkinek megremegett a keze, amikor ezt megtette, persze a meglepetéstől…

A Cento1, amit meg kell látni, meg kell emelni...  

Egy igazi klasszikus a Pinarellótól, a Prince modell, Caisse D’Epargne színekben, találkozhatunk „kedvezőbb árú” karbon Colnago bringával, a CLX-szel, valamint a városi single-speed országútik királyával a Colnago Superrel.

A helyszín ráadásul tökéletesen passzol a kerékpárhoz, hiszen az Olasz Intézet és a Polis Art Café Budapest legfrekventáltabb kerékpárútján, a Kiskörút felől megközelíthető, cím: Budapest, 1088. Bródy Sándor u. 8., Nyitvatartás: H-Sz 9-23. (A bringák szeptember végéig láthatóak)

Olasz kerékpárokkal kapcsolatos bővebb információ a bikeexpress.hu weboldalán.