KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NICOLAS_LAPENTTI"
Nadal negyed-, míg Djokovics elődöntős 2009. április 17. 16:21 Rafael Nadal címvédőhöz és világelsőhöz méltó teljesítménnyel rukkolt elő a Monte Carló-i, 2,75 millió dollár összdíjazású salakpályás Masters harmadik fordulójában, alamizsnát, összesen három pontot engedélyezett az ecuadori Nicolas Lapenttinek. Andy Murrayt nagyobb csatára késztette az olasz Fognini, de a brit is vette az újabb akadályt. A harmadik kiemelt szerb Novak Djokovics már egy körrel előrébb jár, a spanyol Fernando Verdasco testén keresztül jutott az elődöntőbe.
 
Tenisz, Lyon: máris elbúcsúzott a szervakirály Ivo Karlovic 2008. október 21. 16:21 Néhány nap alatt nagyott fordult a világ a Mestersorozat múlt heti madridi állomásán negyeddöntős Ivo Karloviccsal, ugyanis már az első fordulóban kiesett a 713 ezer euró összdíjazású lyoni tenisztornán.
 
Nadal útban a világelsőség felé 2008. augusztus 2. 07:14 Miután legyőzte az ecuadori Nicolas Lapenttit, Rafael Nadal lesz a harmadik spanyol a tenisz történetében, aki megszerzi a világranglista első helyét. A klasszis két szettben diadalmaskodott a cincinnati tornán, és bejutott az elődöntőbe.