KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHELE_SCARPONI"
Csúcsigazolás az Asztanánál 2013. október 22. 16:11 Az Asztana csapatának utolsó nagy igazolása a következő szezonra a 34 éves Michele Scarponi, aki a 2014-es Tour de France-on segítheti majd az olasz Vincenzo Nibalit, hogy felvegye a kesztyűt a Team Sky csapatával.
 
Scarponi a Vuelta vörös trikójára hajt 2011. június 9. 13:08 A Giro d’Italia ezüstérmese, az olasz Michele Scarponi éppen pihenőjét tölti, s biztosan nem indul a Tour de France-on, helyette az augusztus végén kezdődő spanyol körversenyt jelölte meg céljaként a Cyclism'Actu-nak nyilatkozva:
 
Contador a legerősebb - nyilatkozatok 2011. május 15. 21:57 A Giro d’Italia 9. szakasza után rózsaszínbe öltöző Alberto Contador úgy fogalmazott: „a Giro csak ma kezdődött el”. Valóban, ma került sor az első igazi szelekcióra az esélyesek között, és a nehéz perceket maga Contador osztotta.
 
Hihetetlen izgalmas hegyibefutó a Girón! 2011. május 13. 17:33 Kevesebben egyszerűen nem is múlhat, hogy a mezőny utoléri-e a szökevényt, mint amennyivel megnyerte a mai szakaszt a belga Bart De Clercq az olasz Michele Scarponi előtt.
 
A főszereplők a Giro első szakaszáról 2011. május 7. 19:51 Az olasz időfutambajnok, Marco Pinotti ma harmadszor viseli a rózsaszínű trikót, azaz a Maglia Rosát a Giro d’Italián, miután csapata, a HTC Highroad nyerte nagy fölénnyel a cspaatidőfutamot. A tavaly összetettben 9. helyen végzett olasz így értékelte mai teljesítményüket:
 
Giro-sorok: Contador és az olasz kihívók 2011. május 1. 07:43 Kihirdette összeállítását a május 7-én kezdődő háromhetes olasz körversenyre a háromszoros Tour-győztes, a spanyol Alberto Contador, amire legfőbb olasz kihívói, a Lampre-ISD és a Liquigasból a Vuelta-győztes Vincenzo Nibali is válaszoltak.
 
Scarponi nyerte a Giro főpróbáját 2011. április 22. 18:18 Michele Scarponi nyerte ma a kiemelt kategóriás Europe-Tour viadalt, a Giro del Trentinót Olaszországban, miután a záróetap hegyibefutóján megőrizve vezető pozícióját, a 6. helyen érkezett be 24 másodperccel a szakaszgyőztes cseh Roman Kreuziger mögött.
 
Scarponitól tejporral távoztak a katonák 2011. április 15. 09:06 A Giro d’Italia egyik esélyesénél, a tavaly negyedik helyen végző olasz Michele Scarponinál tegnap látogatást tettek az olasz hatósági antidopping ellenőrök, és ha már elutaztak az Etna-vulkán magasságába, semmiképpen nem akartak üres kézzel távozni…
 
Tirreno: a királyok villogtak a falon 2011. március 12. 20:27 Lampre kettős győzelem született ma Michele Scarponi és Damiano Cunego révén a Tirreno-Adriatico, WorldTour-viadalon, miután egy rövid, de borzasztóan kemény emelkedővel kellett megküzdeni a cél előtt.
 
Scarponi villant Szardínián, Sagan nyert 2011. február 26. 19:06 Michele Scarponi nyerte a zárószakaszt, Peter Sagan az összetettet a Szardíniai Körversenyen, a magyar-olasz kontinentális csapat, az Ora Hotels-Carrera versenyzői közül a legjobban az olasz Luca Fioretti szerepelt, aki a 4. szakaszon egy 8. helyet is begyűjtve, összetettben 73. helyen zárt.
 
Következő »