KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARIBOR"
Exkluzív: Wenger a játékosmozgásról 2010. július 23. 21:49 Arsene Wenger a SportHirado.hu-nak elmondta, nem aggódik túlságosan a védelem szemmel látható sebezhetősége miatt, de az Arsenal menedzsere nem zárja ki, hogy erősítenek még a posztra. Az 1-es mez továbbra is gazdára vár, de több nyitott kérdés is akad még az észak-londoniaknál. Az Ágyúsok ellen Szabics Imre csapata egyik legjobbja volt, edzője csak szuperlatívuszokban beszélt róla.
 
Izgulhat a Vidi az El-visszavágón 2010. július 15. 22:23 A Videoton visszafogott teljesítményt nyújtva csupán 1-1-es döntetlent játszott a Mariborral az Európa-liga 2. selejtezőkörben. A vendégek egy védhető lövéssel kerültek előnybe, a szemfüles Horváth Gábor csak egalizálni tudott. A teljesen nyitott visszavágót egy hét múlva rendezik Szlovéniában.
 
Hendikeppel rajtol a Videoton az El-ben 2010. július 15. 13:34 Hiába igazolt a nyáron több százmillió forintért játékosokat a Videoton, első nemzetközi mérkőzésükön mindössze ketten kapnak helyet közülük a kezdőcsapatban, hiszen az NK Maribor ellen sérülések és egyéb gondok miatt rengeteg labdarúgót kell nélkülöznie Mezey Györgynek. Aki szerint azzal, hogy a Sóstói stadion helyett Győrben játszanak, lényegesen csökkentek a továbbjutási esélyeik.