KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARCO_PINOTTI"
Giro-tojások a reggeli sonka mellé 2011. május 13. 10:16 The Show must go on – a hétfői szörnyű tragédia után ismét a verseny kerül a figyelem középpontjába a Giro d’Italián, tegnap már Ventoso és Petacchi párharcáról szóltak a hírek, ma pedig kíváncsian várják a szurkolók, hogyan rendeződik át az összetett az első klasszikus hegyi befutón…
 
A főszereplők a Giro első szakaszáról 2011. május 7. 19:51 Az olasz időfutambajnok, Marco Pinotti ma harmadszor viseli a rózsaszínű trikót, azaz a Maglia Rosát a Giro d’Italián, miután csapata, a HTC Highroad nyerte nagy fölénnyel a cspaatidőfutamot. A tavaly összetettben 9. helyen végzett olasz így értékelte mai teljesítményüket:
 
HighRoad győzelemmel startolt a Giro 2011. május 7. 17:42 A HTC-HighRoad Team nyerte a Giro d’Italia első szakaszát, a torinói csapatidőfutamot, a rózsaszínű trikót elsőként az olasz kronóbajnok és az amerikai gárda összetett menője, Marco Pinotti húzhatta magára.
 
Tour de Romandie: Pinottié a prológ 2010. április 27. 19:13 Folytatódik a ProTour sorozat, mától vasárnapig Svájcban, a Tour de Romandie körversenyen hajtanak a Giro d’Italiára készülő kerekesek. Porretruy városában, a 4,3 kilométeres prológon az olasz időfutambajnok, Marco Pinotti szerezte meg a győzelmet.