KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOVASSY_KRISZTIAN"
Lovassy nyerte a Budapest GP-t 2013. július 21. 18:32 Magyarországon rég nem látott erős mezőnyben, az Europe Tour élcsapatainak legjobb versenyzőit legyőzve sikerült a magyar bajnok Lovassy Krisztiánnak a bravúr: az UCI 1.2 kategóriás Budapest GP tömeghajráján tavalyi második helye után megszerezte a győzelmet - írja a bikemag.hu.
 
Lesz magyar a hollandiai vébén 2012. július 21. 18:30 A szombati, UCI 1.2-es kategóriájú GP Miskolc versenyen a londoni olimpia országúti mezőnyversenyének magyar indulója, Lovassy Krisztián (Tusnad Cycling Team) az első helyen végzett, 40 világranglista pontot szerzett Magyarország számára. Krisztiánnak ezzel összesen 94 Europe Tour pontja van és a magyar országúti válogatott szövetségi kapitány elmondása szerint, ez szinte 100%-os kvalifikációt jelent a szeptember közepén, Limburgban rendezendő kerékpáros világbajnokságra - írja a velo.hu.
 
Leendő olimpikonjaink Kaliforniában 2011. november 18. 08:10 Az idei olimpiai-krossz világkupa sorozatban a huszonhárom év alatti hölgyek között összetett második helyen végző hegyikerékpárosunk, Benkó Barbara, és az országúton olimpiai kvótát bebiztosító Lovassy Krisztián a téli hónapokban – novembertől-januárig –közösen készülnek a következő szezonra a mindig napfényes Kaliforniában.
 
Lovassy Krisztián Kaliforniában 2011. november 7. 08:41 A remek szezont maga mögött hagyó Lovassy Krisztián - aki két hete kezdte el az edzéseket a jövő évi szezonra - ma reggel elutazott Kaliforniába, ahol egész télen készül majd.
 
Hivatalos: lesz magyar bringás Londonban 2011. november 1. 09:55 Mint ahogy azt már Törzsök Zsolt MKSZSZ elnök és Stubán Ferenc szövetségi kapitány néhány nappal ezelőtt sajtóközleményben hírül adták, immáron hivatalos Magyarország olimpiai kvóta szerzése - LOVASSY Krisztián révén - országúti kerékpározásban.
 
Olimpiai kvóta országúti kerékpározásban 2011. október 20. 10:22 Véget ért az Europe Tour idei versenysorozata. Tegnapelőtt a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) hivatalos honlapján megjelentek a végleges ranglisták. Örömteli hír, hogy LOVASSY Krisztián a Magyar válogatott és az Ora Hotels Carrera országúti kerékpárosa 101 pontjával a 147. helyen végzett.
 
Stubán Ferenc: Lovassy vb-szerepléséről 2011. szeptember 28. 18:26 Hazaérkezett a hatfős magyar különítmény a Dániában, múlt héten rendezett országúti világbajnokságról, tegnap Somogyi Miklós értékelését olvashattuk az utánpótlás versenyről, most Stubán Ferenc szövetségi kapitány Lovassy Krisztián szereplését kommentálja:
 
Hivatalos az országúti-vb rajtlistája 2011. szeptember 23. 06:30 Vasárnap kerül sor az év legfontosabb egynapos kerékpáros eseményére, az országúti kerékpáros világbajnokság mezőnyversenyére, egyetlen magyar indulóval, Lovassy Krisztiánnal.
 
A kerékpáros világbajnokság programja 2011. szeptember 16. 11:16 A héten a világbajnokság áll majd az országúti kerékpársport rajongók figyelmének középpontjában, a dániai Koppenhágában 10 számban osztanak majd szivárvány-színű mezt a legjobbaknak.
 
Az utolsó Ora Hotels-edzés a vb előtt 2011. szeptember 15. 11:48 Világbajnoki felkészülésének utolsó nehéz edzésén vett részt a minap Lovassy Krisztián az Ora Hotels-Carrera együttesével, a jövő heti koppenhágai mezőnyverseny előtt, miközben a vb-re kapott Close2 karbon kerékszetteket is tesztelte.
 
Következő »