KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LEVADIA_TALLINN"
Herczeg: Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz 2010. július 22. 12:56 Kiváló „jósnak” bizonyult a Loki klubmenedzsere, aki úgy érezte, egyáltalán nem lesz sétagalopp a Levadia Tallinn elleni visszavágó. A DVSC-TEVA végül fordulatos, rendkívül izgalmas összecsapáson nyert 3-2-re, így életben tartotta esélyeit a főtáblára jutásra. De egyértelmű, sokat kell javulnia ahhoz a magyar együttesnek, ha túl akar jutni az FC Baselen a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.
 
BL: a Levadia kipipálva, jöhet a Basel 2010. július 21. 21:51 Bravó, a Debrecen 3-2-re legyőzte a Levadia Tallinnt a Nagyerdőben, minek következtében 4-3-as összesítéssel kiejtette az észt aranyérmest a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében. A hajdúságiak borzasztóan kezdtek, korán hátrányba kerültek, de szerencsére még a szünet előtt fordítottak. A második felvonásban előbb egyenlített a rivális, ám szinte azonnal válaszolt a Loki, amely ezzel a sikerrel a Baselt fogadhatja jövő szerdán Újpesten!
 
Loki: sérültek vannak, pardon nincs! 2010. július 20. 20:22 Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere csak a sérültek miatt panaszkodott, a játékosok erőnléte miatt nem aggódik a Levadia Tallinn elleni BL-selejtező szerda esti visszavágója előtt.
 
Herczeg: Nem dőlhetünk hátra 2010. július 14. 13:52 Egy lépéssel ugyan közelebb került céljai megvalósításához kedden Tallinnban a Loki, de a Levadia elleni 1-1-es döntetlen még közel sem jelentheti azt, hogy fáklyás diadalmenet várna magyar bajnokra a jövő heti visszavágón. Herczeg András klubmenedzser úgy véli, csapata nem dőlhet hátra, még sok munka vár rá, hogy bejusson a selejtező harmadik fordulójába a Bajnokok Ligájában.
 
Picit közelebb a Loki a BL-főtáblához 2010. július 13. 19:48 A Debrecen a hajrában egyenlített a Levadia Tallinn otthonában, így előnyös helyzetből várhatja a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének visszavágóját. Az észt csapat egy fejesgóllal szerzett vezetést, a csereként beállt Rezes találata azonban helyreállította a világ rendjét.
 
Megvan a Loki kezdőcsapata 2010. július 13. 14:13 Herczeg András klubmenedzser kihirdette a Debrecen kezdőcsapatát a Levadia Tallinn elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőre a dvsc.hu közlése szerint.
 
BL: a Levadia ezúttal kiütné a Debrecent 2010. július 13. 13:08 VIDEÓK! A Debrecen ismételten összeméri erejét a Levadia Tallinn-nal a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a harmadik helyett ezúttal a második selejtezőkörben csap össze a két együttes. A Loki tavaly kettős győzelemmel búcsúztatta az észt bajnokot, ám az edző, Igor Prins és a kapus, Martin Kaalma lát esélyt arra, hogy ezúttal ők vegyék sikerrel az akadályt.
 
Megvan a Loki BL-meccseinek időpontja 2010. június 28. 22:54 A labdarúgó Bajnokok Ligájában érintett Debrecen hamarosan megkezdi idei szereplését. A klubtól kapott információk szerint véglegessé vált a két Levadia elleni Bajnokok Ligája-selejtező időpontja.
 
Ellenfelet kapott a Loki a BL-ben 2010. június 21. 12:17 A Debrecen ismételten összeméri erejét a Levadia Tallinn-nal a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ezúttal a második selejtezőkörben csap össze a két együttes. A Loki tavaly kettős győzelemmel búcsúztatta az észt bajnokot.
 
Éljük át még egyszer: Loki-menetelés! 2009. szeptember 14. 09:17 Máig mámorító érzést jelent a DVSC-TEVA menetelése a labdarúgó Bajnokok Ligájában, hiszen tizennégy év után került ismét magyar csapat a főtáblára. A Loki öt mérkőzésen diadalmaskodott, mindössze a második selejtezőkör svédországi visszavágóját bukta el 3-1-re. Az egész ország ünnepelt, amikor a Levszki Szófia elleni kettős diadallal került az elitkörbe Herczeg András klubmenedzser együttese. Szerdán este 20:45 órától pedig már a liverpooli katlanban bizonyíthatnak Varga Józsefék a világhírű és roppant sikeres angol klub ellenfeleként.
 
Következő »