Loki: sérültek vannak, pardon nincs!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 20. 20:22
Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere csak a sérültek miatt panaszkodott, a játékosok erőnléte miatt nem aggódik a Levadia Tallinn elleni BL-selejtező szerda esti visszavágója előtt.


A várakozásokkal ellentétben a balszélső Laczkó Zsolt és a frissen igazolt védő Dajan Simac sem tudja vállalnia a játékot a Levadia ellen - tudatta Herczeg András klubmenedzser egy nappal a mérkőzés előtt tartott sajtótájkoztatóján. Mint megtudtuk, Bernáth Csaba már teljesen egészséges, így elvileg nincs akadálya, hogy a kezdőcsapatba jelölje a mester.

Herczeg András szerint nem jelent egyértelmű előnyt a Levadiának, hogy Észtországban már zajlik a bajnokság. "Nem ez jelenti a problémát, hanem a hat meghatározó ember kiesése (a három sérült mellett a három távozóra, Rudolfra, Feczesinre és Szélesire gondolt, a szerk.). Nem volt sok időnk, néhány edzőmeccsen és a Szuperkupa-döntőn kellett megtalálni az ideális felállást. Reméljük, sikerült. A debreceni közönségben nagyon bízunk. Mindig tizenkettedik emberként támogatták a csapatot, holnap is nagy szükség lesz a szurkolókra. Együtt kiharcolhatjuk a továbbjutást. Tavaly két szoros mérkőzést játszottunk a Levadiával. Úgy gondolom, az észt csapat játékfelfogása, stílusa nem változott, ám van több olyan ember is keretben, aki képes eldönteni a mérkőzést."

A találkozó 20 órakor kezdődik a norvég Tom Harald Hagen sípszavára, a SportHirado.hu élőben közvetíti.

EMLÉKEZTETŐ - BL-SELEJTEZŐK, 2. KÖR
LEVADIA TALLINN - DVSC-TEVA 1-1 (0-0)
Tallinn, Kadrioru-stadion, 800 néző, vezeti: Kulbakov (fehérorosz).
LEVADIA TALLINN: Kaalma - Podholjuzsin, Kallimulin, Morozov, Teniste - Nunes, Nahk, Malov, Leitan - Ivanov - Neemelo (Dmitrijev, 76.). Vezetőedző: Ivan Prins.
Cserék: Lepmets - kapus, Vologyin, Dmitrijev, Paponov, Pebre, E. Puri, Subbotin.
DVSC-TEVA: Malinauskas – Nagy Z., Komlósi, Mijadinoszki, Fodor – Czvitkovics, Kiss Z., (Dombi, 78.) Bódi (Yannick, 61.), Szakály – Kabát (Rezes, 69.), Coulibaly. Klubmenedzser: Herczeg András.
Cserék: Verpecz - kapus, Szűcs I., Ramos, Dombi, Rezes, Yannick, Varga J.
Gólszerző: Neemelo (58.), ill. Rezes (90.)
Sárga lap: Morozov (55.), ill. Komlósi (6.), Nagy Z. (30.), Fodor M. (63.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fontos hét előtt a magyar foci!
A Debrecen a legutóbbi szezonban hihetetlen bravúrt hajtott végre, amikor tizennégy év után, második magyar csapatként beverekedte magát a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe. Az igazság azonban az, hogy ma már annak is...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Picit közelebb a Loki a BL-főtáblához
A Debrecen a hajrában egyenlített a Levadia Tallinn otthonában, így előnyös helyzetből várhatja a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének visszavágóját. Az észt csapat egy fejesgóllal szerzett vezetést, a csereként beállt Rezes...
Tovább a teljes cikkhez »