KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KYOKUSHIN_KARATE"
„F1-es autó légy, ne egy tragacs!” 2010. március 8. 12:11 VIDEÓVAL! A kyokushin karate nem anyámasszonysport, szó szerint testközeli élmény. Már amennyire azt lehet mondani arra, ha valaki jól eltalál egy gyaku tsukival, netán egy masszív combrúgással. A kyokushin karate ettől függetlenül természetesen nem az agresszív verekedők sportja, a kemény edzések kitartást igényelnek. A fő motívum: ismerd meg saját tested és elméd korlátait, majd lépd át azokat! A Sport Templomban szerencsére én megúsztam, pedig a 4. danos Fris Ferenccel beszélgettem.
 
A kéztörés vette el az aranyesélyt 2009. október 8. 14:03 Tudjuk jól, az életben nincs értelme a „mi lett volna, ha”, kezdetű mondatoknak. A sport világában sincs. De időnként azért felmerül a kérdés: miért sújt valakit a balszerencse, amikor élete nagy lehetősége előtt áll? Ez zakatolhat Pető Krisztián fejében is, aki kézközépcsont-törést szenvedett a múlt heti budapesti karate-világbajnokságon. Mikor? Éppen az elődöntő előtt…
 
Hazánk rendezheti a világbajnokságot! 2009. január 24. 14:24 Magyarországon egyesül újra a tizenhét éve széthullott család: a kyokushin-karate több mint húsz ágazatának képviselő küzdenek meg Budapesten az egyesített világbajnoki címért - jelentették be a szombati sajtótájékoztatón.