KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KATALAN_KORVERSENY"
Izgalmas finis, Contadoré a Katalán Kör 2011. március 27. 16:21 Óriási izgalmakat hozott a WorldTour-sorozatba tartozó Katalán Körverseny hetedik, egyben zárószakasza, hiszen egészen az utolsó pár száz méterig nyílt volt, hogy vajon sikerül-e hazaérnie a táv nagy részét elmenésben letekerő hatfős szökevénycsoportnak…
 
Rojas végre nyert a Katalán Körversenyen 2011. március 26. 18:11 A spanyol José Joaquín Rojas folyamatosan ott volt a dobogón a Katalán Körverseny sprinthajráin, ma végre magasba emelhette kezét, megnyerve a 6. szakaszt.
 
Sprint a Katalán Kör leghosszabb etapján 2011. március 25. 18:13 Tömeghajrá döntött a Katalán Körverseny ötödik – leghosszabb – szakaszán is, ezúttal a francia Samuel Dumoulin volt a leggyorsabb, a Movistar sprinterének, José Joaquin Rojasnak ezúttal sem jött össze a győzelem, csak szokás szerint a dobogó.
 
Katalán Kör: sprinthajrá Petacchi nélkül 2011. március 24. 18:49 A Radio Shack portugál versenyzője, Manuel Cardoso nyerte a Katalán Körverseny 4. szakaszát, sprintbefutón.
 
Contador a legjobb, nem lehet vita! 2011. március 23. 21:19 Alberto Contador ma kétséget sem hagyott, ki a legjobb hegyimenő, megnyerve a Katalán Körverseny királyetapját az andorrai hegyi befutót.
 
Petacchi Katalóniában ünnepelt először 2011. március 22. 17:55 A mezőny sztársprintere, az olasz Alessandro Petacchi nyerte a Katalán Körverseny második szakaszát, melyen a tegnapi nappal ellentétben a mezőny nem kegyelmezett a szökevényeknek.
 
Szólósikerrel kezdődött a Katalán Kör 2011. március 21. 20:29 A HTC-HighRoad átvette a Rabobanktól a stafétát, megállíthatatlan az amerikai csapat, két nappal a Milánó-SanRemón aratott Goss-siker után most a fiatal lett, Gatis Smukulis megnyerte a héten zajló WorldTour viadal, a Katalán Körverseny első szakaszát.
 
Katalán Kör előzetes, végleges rajtlista 2011. március 20. 09:42 Március 21. és 27. között a Katalán Körversenyre figyelnek majd a profi kerékpársport rajongói, az egyhetes WorldTour viadalon a legnagyobb Tour de France-favoritok közül Contador, Basso és Evans is indul. Sajnos nem lesz ott a címvédő – a helyi hős katalán – Joaquím Rodriguez egy ciszta miatt, és magyar vonatkozású hír, hogy az év eleji tervekkel ellentétben Szeghalmi Bálintot sem láthatjuk a mezőnyben.
 
Haussler második győzelme aranyat ért 2011. február 9. 17:56 A Garmin-Cervelo csapata az első szakaszhoz hasonlóan ismét leszélezte a mezőnyt, s végeredményben tökéletes munkát végeztek, Heinrich Haussler megnyerte a harmadik etapot, az összetett éllovas Tom Boonen pedig leszakadt, így a német versenyző az arany trikót is megszerezte.
 
Tornado Tom aranyban Katarban - videó 2011. február 7. 17:32 A belga Tom Boonen megmutatta, hogy igazán kemény körülmények között még mindig a világ egyik legjobb hajráembere, megnyerve a Katari Körverseny első szakaszát.
 
Következő »