KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JONATHAN_VAUGHTERS"
Vaughters esélyt ad a megtérő Dekkernek 2011. április 29. 10:30 A szigorú doppingellenes politikájáról ismert egyik legerősebb profi bringás csapat, a Garmin-Cervelo menedzsere Jonathan Vaughters tárgyalásban áll a 2009-ben EPO használatáért eltiltott holland bringással, Thomas Dekkerrel.
 
Interjúk a Pokolból: a győztes és főnöke 2011. április 11. 09:54 A Garmin-Cervelo 30 éves kerekese, Hushovd és Farrar vízhordója élete legnagyobb sikerét érte el a Paris-Roubaix-n, nyerő ember lehetett a nyerő csapatban. Ismét bebizonyosodott, hogy a kerékpársport csapatsport, a legnehezebb WorldTour klasszikuson, az Észak Poklában nem lehetnek véletlenek. A győztes és a győztes menedzser értékel az alábbiakban.
 
Vaughters bejelentette: Garmin-Cervelo 2010. augusztus 27. 21:30 Az amerikai ProTour-gárda, a Garmin-Transitions csapatvezetője, Jonathan Vaughters a Cyclingnews portálnak adott nyilatkozata szerint jövőre egyesítik erőiket a megszűnő Cervelo csapat főszponzorával, a legjobb versenyzőivel és a személyzet tagjaival. A profi kerékpársport egyik legnagyobb koponyája kijelentette: „Ilyen stabil háttérrel megalkothatjuk a világ legjobb csapatát.”