KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IRC_RALI"
Hatalmas borulás premier plánban! 2010. március 16. 14:01 VIDEÓ! Sajnos egy nem mindennapi bukásról marad emlékezetes az Intercontinental Rally Challenge-sorozat (IRC) második viadala, amelyet március elején rendeztek a brazíliai Curitibában. Fábio Dall´Agnol (és Marcelo Dalmut) egy bukkanó után elveszítette az uralmát Peugeot 206-osa felett, fejre állt és totálkárosra tört az autó. Szerencsére senkinek sem esett baja a balesetnél, amely méterekre történt az egyik operatőrtől. Nézd meg videón!
 
Tóth nyolcadik, Bútor 13. lett Svájcban 2008. október 25. 16:22 Az ifj. Tóth János, Tagai Róbert páros a nyolcadik, a Bútor Róbert, Tóth Imre kettős a 13. helyen végzett az International Rally Chaallenge (IRC) versenysorozat kilencedik, utolsó előtti futamán, Svájcban. A Rally International du Valais elnevezésű viadalt a belga Freddy Loix nyerte.
 
IRC-rali: két nap után a nyolcadik helyen áll ifj. Tóth János 2008. október 24. 19:41 Két versenynap után a nyolcadik, vagyis pontszerző helyen áll ifj. Tóth János és Tagai Róbert kettőse Intercontinental Rally Challenge-sorozat (IRC) svájci versenyén. A szombati nap utolsó, Champex-Les Valettes-i szakaszán a kilencedik helyet szerezte meg a magyar páros.