KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GARMIN"
PT-transzferek: Garmin, Geox, Movistar 2010. szeptember 8. 13:10 Elsőként nézzük 2011 egyik új felállású „superteam”-jével, a Garmin-Cervelóval kapcsolatos legfrissebb híreket. Eddig jobbára csak az erősítésekről hallhattunk, van egy nagyon erős távozónk is, a profi mezőny egyik legjobb tempómenője, a kanadai Svein Tuft. Szintén elhagyja a Garmint Christian Meier és Trent Lowe (aki Tufthoz hasonlóan az új ausztrál profi gárdához készül).
 
ProTour: tovább erősít a Garmin és a BMC 2010. szeptember 2. 10:23 A Garmin részéről Jonathan Vaughters hivatalosan is bejelentette a már eddig is közszájon forgó igazolásokat a Cervelo feloszlása után.
 
Vaughters bejelentette: Garmin-Cervelo 2010. augusztus 27. 21:30 Az amerikai ProTour-gárda, a Garmin-Transitions csapatvezetője, Jonathan Vaughters a Cyclingnews portálnak adott nyilatkozata szerint jövőre egyesítik erőiket a megszűnő Cervelo csapat főszponzorával, a legjobb versenyzőivel és a személyzet tagjaival. A profi kerékpársport egyik legnagyobb koponyája kijelentette: „Ilyen stabil háttérrel megalkothatjuk a világ legjobb csapatát.”
 
Farrar Tour-edzése nyolcvannal - videón 2010. június 30. 19:50 A Garmin első számú sprintere, az amerikai Tyler Farrar akár csúcsra érhet idén, többek között ő is a pontversenyt megnyerő bringásnak járó züld trikó egyik várományosa. Az alábbi videón látható, hogyan készül a sprintekre.
 
Farrar a Giro d'Italia első duplázója 2010. május 18. 17:31 Az amerikai Tyler Farrar nyerte a Giro d’Italia 10. szakaszát sprintbefutón, ezzel az idei olasz körverseny első duplázója lett, s tovább növelte előnyét a vörös ponttrikóért folyó különversenyben is.
 
Óriási káosz a Girón, Farrar-győzelem 2010. május 9. 17:39 Hihetetlenül sok bukás tizedelte a Giro d’Italia mezőnyét a második hollandiai szakaszon, ami az első mezőnyverseny volt egyben. Még az utolsó tíz kilométeren belül is voltak esések, aminek következtében a mezőny elején nem tudtak összeállni a felvezető vonatok.
 
Farrar nyert Belgiumban, Bodrogi 83. 2010. április 7. 20:37 Bodrogi László csapatának, a Katyusának majdnem összejött a győzelem a kapitány, Robbie McEwen révén a belgiumi Scheldeprijs GP-n.
 
Új szponzor a Garminnak 2009. november 28. 09:29 Tovább tanulhatják a kerékpársport rajongók az új neveket, ugyanis az amerikai Germin – Slipstream csapatának is új névadó szponzora akadt a Transitions Optical – lencsék gyártásával foglalkozó cég személyében. Az új megnevezés jövőre: Garmin – Transitions.