KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EXTREM_SPORTOK"
Félelmetes bringás trükkök videón 2011. augusztus 18. 11:16 Kedvenc extrém videó gyárosunk a gyártelepen forgatott, elkészült a triált és a streetet művészi szinten ötvöző skót Danny MacAskill legújabb klipje, Industrial Revolution címmel!
 
Videón az új bringás rekord: 165 km/h! 2011. június 10. 16:49 Az osztrák Markus Stöckl 165 km/h-s sebességgel száguldott lefelé a nicaraguai Cerro Negro vulkánról, ezzel új sebességrekordot állított fel szériagyártású kerékpárral.
 
A világ első tripla hátraszaltója videón 2011. május 29. 07:33 Sporttörténelmi pillanatnak lehettek ma tanúi a nézők Taupo városában, az új-zélandi Unit T3 Mindttricks BMX fesztiválon, ahol a hazaiak sztárja, Jed Mildon hitelesíthető körülmények között a világon először beadta a tripla hátraszaltót.
 
Videó az extrémbringás havas őrületről 2011. február 18. 17:45 A Watch26TV jóvoltából elkészült a január 28-án rendezett Monster Energy White Style videója. A tél egyik legnagyobb exrémkerékpáros eseményének hagyományosan az ilyenkor természetesen hófödte leogangi Kona bringás központ adott otthont, Ausztriában.
 
Rég várt meccs: DH-bringa vs krosszmotor 2010. december 7. 10:40 Elnézve, hová fejlődött a hegyikerékpározás lejtőző szakága, sokakban felmerült már a kérdés, hogy a hihetetlen technikás pályákon talán még egy krosszmotorral sem lehetne olyan sebességeket elérni, mint amire a legjobb downhill versenyzők képesek…
 
A "repülő skót" újabb extrém videója 2010. november 30. 07:50 A skót street-sztár, Danny MacAskill ezúttal nem sokat tökölt az újabb extrém videó elkészítésével, most London utcáit járta be narancssárga bringájával.
 
Trial? Street? Dirt? Stílus! Látni kell! 2010. november 18. 08:43 A skót Danny MacAskill tavaly, egy Dave Sowerby által készült videóval nyűgözte le a világháló közönségét, művészi szintre emelve az extrém kerékpározást, lenyűgöző stílusa ötvözi a trial, a street és a Dirt elemeit.
 
A Nagy Bumm, és három hónap lábadozás… 2010. szeptember 17. 08:43 2010. május 29-én, Budapest legnépszerűbb mountain-bike urban-downhill eseményén, a Gellért DH-n hatalmasat bukott az egyik legjobb hazai gravity-versenyző, Jakó „Jakesz” András. Még mindig a rehabilitáció jegyében telnek napjai, de így is csak a vakszerencse mentette meg valami sokkal rosszabbtól…
 
OSG: óriási extrém fesztivál a tetőn 2010. szeptember 6. 21:09 Augusztus 28-án ismét a Westend teteje adott otthont az Offline Sport Games nevű rendezvénynek, ami szinte már pirosbetűs ünnep a fiatalok körében, talán hazánk legfontosabb ilyen jellegű extrém eseménye.
 
Íme, a világ legnagyobb gördeszkája! 2010. július 9. 16:40 VIDEÓ! Néhány amerikai fiatal gondolt egy nagyot, mondhatni jó nagyot és megépítette a világ legméteresebb gördeszkáját. A nagyjából busszal vetekedő szörnyeteget persze nem egyszerű kiállítási tárgynak szánták, a napokban egy kaliforniai extrémsportparkban ki is próbálták. Sőt, a pálya tulajdonosa, Joe Ciaglia vállalkozott arra, hogy a monumentális jószággal nekimegy egy rámpának, hátha egy ugratás is összejön, nem sikerült...
 
Következő »