OSG: óriási extrém fesztivál a tetőn

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 6. 21:09
Augusztus 28-án ismét a Westend teteje adott otthont az Offline Sport Games nevű rendezvénynek, ami szinte már pirosbetűs ünnep a fiatalok körében, talán hazánk legfontosabb ilyen jellegű extrém eseménye.


Fotó: Szabó Zsolt

Végeláthatatlan tömegek kígyóztak a bevásárló központ területén, idén rekordmennyiségű látogatót könyvelhettek el az offlineosok. Az időjárás az előrejelzések ellenére kegyes volt a szervezőkkel szemben így minden programot maradéktalanul le tudtak bonyolítani.

Mi a sok érdekességből csak a bringás versenyeket céloztuk meg. A bmx flatland és a bmx park street ami igencsak elkápráztatta a nézősereget.

Bringásaink technikai tudása évről évre szemmel láthatóan nagy mértékben fejlődik mindkét szakágban, trükkjeiktől elállt a fiatalság lélegzete és egyben mély motivációt is gyakorolt rájuk. Sajnos nem mindenki láthatta ezeket a bravúrokat mivel annyi ember volt rá kíváncsi hogy szinte képtelenség volt olyan helyet találni, ahonnan nézhették volna. Ez annak a jó dolognak a következménye, hogy annyira megnőtt az érdeklődés, hogy kinőtte a helyszínt a rendezvény.

Szabó Zsolt
  Fotó: Szabó Zsolt

Reméljük a szervezők jövőre  már meglepnek minket egy nagyobb területtel, ahol még többen megcsodálhatják az extrém sportolók megmérettetését.

Addig is itt van pár képkocka a verseny pillanataiból: KATTINTSON IDE!