KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DUNA_MARATON"
Buruczki blogja a Duna Maratonról 2011. július 4. 18:06 Buruczki Szilárd 2009 után ismét XCM-bajnoki címet szerzett a Duna Maratonon, a Magellan – Kőbánya TC versenyzője értékel:
 
Buruczki 2. XCM-bajnoki címe Visegrádon 2011. július 3. 18:34 Buruczki Szilárd nyerte az Intersport Duna Maraton keretein belül rendezett mountain bike magyar bajnokságot, ami második sikere az endurance-távon, összesen pedig több mint tízedik magyar bajnoki címe a 32 éves kerekesnek.
 
Hipotóniás ital akció a Duna Maratonra! 2011. július 2. 11:58 Új hipotóniás italpor az EthicSport-tól! 2011. júliusától már új ízben is elérhető az EthicSport termékcsalád Performance Sete hipotóniás italpora. Az eddigi citrom íz mellett Magyarországon először a Duna Maraton ideje alatt vásárolható meg a Performance Sete Arancia (Narancs), amelyhez a készlet erejéig egy darab 500 ml-es EthicSport kulacsot adunk.
 
Módosítás a sár miatt a Duna Maratonon 2011. július 1. 16:00 Az előzetes regisztrációk alapján mintegy másfélezer nevezőre számítanak a XII. Intersport Duna Maraton hegyikerékpár-verseny szervezői. A július 3-ai országos bajnokságnak is otthont adó viadal pályájának nyomvonala az elmúlt napok esőzései miatt kismértékben megváltozott.
 
Vasárnap Intersport Duna Maraton, XCM-ob 2011. június 29. 21:49 Július 3-án rendezi Harangvölgyi András és a Sportaktiv SE a Top Maraton hegyikerékpárverseny-sorozat rangidős állomását, a 12. alkalommal kiírt Intersport Duna Maratont.
 
Buruczki: A Duna Marci uán az OB a cél! 2010. július 11. 15:17 A 11. Uniqa Duna Maraton győztese, Buruczki Szilárd értékeli az egy héttel korábban, Visegrádon történteket, és meséli el részletesen, hogy nézett ki a verseny belülről, a győztes szemszögéből. A Magellan Kőbánya TC versenyzőjének soron következő célja pedig nem más, mint az olimpiai-krossz bajnoki cím megvédése...
 
Uniqa Duna Maraton - videó-riporttal 2010. július 8. 09:11 Akik ott voltak, általában megegyeztek abban, hogy az utóbbi évek egyik legjobb versenye volt a XI. Uniqa Duna Maraton, a magyar hegyikerékpáros maratonok klasszikusa. Elkészült a várva várt videó összefoglaló is a Bringa TV jóvoltából.
 
Duna Maraton – versenyzői szemszögből 2010. július 6. 09:01 Az utóbbi idők szélsőséges időjárása miatt kis mértékben módosított útvonalon került megrendezésre az idei Duna Maraton. A szinte szokásosnak mondható három táv közül lehetett választani, ami 30 km-es rövid, 68 km-es közép és 92 km-es hosszú távot jelentett.
 
Az országúti bajnok helyt állt terepen 2010. július 6. 08:48 Illusztris résztvevője volt a XI. Uniqa Duna Maratonnak idén, az országúti bajnokságokon duplázó Kusztor Péter személyében. A svájci Atlas Personal versenyzője így élte meg belülről első hegyikerékpáros versenyét:
 
Buruczki-siker az Uniqa Duna Maratonon 2010. július 4. 22:03 Buruczki Szilárd (Magellan Kőbánya TC) győzelmével ért véget a XI. Uniqa Duna Maraton, a hölgyeknél Dósa Eszter (Vitalitás SE – Golyán Kerékpár) volt a leggyorsabb a „klasszikus” hazai hegyikerékpáros maratonon.
 
Következő »