KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CROSSKOVACSI"
Buruczki: rajt-cél siker a Crosskovácsin 2011. június 19. 00:22 A hazai etalonnak számító Crosskovácsi Maraton ismét bizonyított a remek szervezés szempontjából, az összegyúlt 800 bringás tökéletesen kijelölt pályának, európai körülményeknek örülhetett. Közülük most a legjobb, a férfi hosszútáv győztese, Buruczki Szilárd meséli el, hogyan élte meg a versenyt belülről:
 
Buruczki az első Crosskovácsiban! 2011. június 18. 13:44 Buruczki Szilárd (Kőbányai TC-Magellan) elit férfi versenyző volt a leggyorsabb a Crosskovácsi maraton hosszútávján. Ezzel mind az abszolút, mind a kategória első helyezését megszerezte. Az időjárás sokkal barátságosabb, mint tavaly, így lényegesen gyorsabban teljesíthetők a távok.
 
Crosskovácsi-Rally: nyomd gyorsaságikon! 2011. június 15. 19:39 Egy vadonatúj kezdeményezés debütál a szombati Crosskovácsi hegyikerékpáros maratonon! Akik indulnak a középtávon, ha úgy gondolják, egy különversenyben próbálhatják megcélozni a dobogót, a Crosskovácsi Rally-n, aminek lebonyolítása hasonlít az autóversenyek gyorsasági szakaszaihoz. Így azok számára is megnyílik a lehetőség, hogy igazán odategyék magukat, akik nem bírják/nem szeretik maximumon végignyomni a maratoni távokat.
 
Mondraker bringateszt a Crosskovácsin! 2011. június 12. 13:23 Június 18-án szombaton a Crosskovácsin (Nagykovácsiban) lehetőség nyílik a Magyarországon idén debütáló Mondraker hegyikerékpárok tesztelésére, valamint ugyanitt kedvezményes vásárlásra is lesz mód a forgalmazó jóvoltából!
 
Egy hét múlva, szombaton Crosskovácsi! 2011. június 10. 11:49 Jövő héten, szombaton kerül sor az egyik legjobban szervezett hazai hegyikerékpáros maratonra, a Crosskovácsira, melynek pályája a Budai-hegység északi részein halad, a rajt területnek szokás szerint a Tisza-kastély ad otthont Nagykovácsiban.
 
Sporttörténelmi győzelem váltó nélkül! 2010. június 7. 08:06 Sass József révén először fordult elő a magyar hegyikerékpáros maratonok történetében, hogy valaki singlespeed – azaz egysebességes – kerékpárral nyert aranyérmet kategóriájában.
 
Blazsó állta a sarat a Crosskovácsin 2010. június 5. 19:09 Blazsó Márton győzelmével zárult a rendkívül saras pályán megrendezett 86 kilométeres Crosskovácsi hegyikerékpáros maraton (magyar kupa 2. forduló), a hölgyek között Cseh Veronika volt a leggyorsabb 62 kilométeren.
 
Új pálya debütált a Crosskovácsin 2009. június 13. 19:53 Ideális kerékpáros idő várta azt a több mint ötszáz bringást, akik Nagykovácsi környékén tették próbára technikai- és állóképességüket a Crosskovácsi maratonon. A szervezők új, hosszabb nagykört jelöltek ki, melyet a 80- és az 55 kilométeres táv résztvevőinek is teljesíteni kellett, a pálya idén érintette Telki és Budajenő településeket is, ami jó ötletnek bizonyult, sokan szurkoltak az elsuhanó bringásoknak. Az elit férfiak között végül a németországi csapatban versenyző pekingi olimpikonunk, Parti András, míg a hölgyeknél a Vitalitás SE versenyzője, Dósa Eszter diadalmaskodott.
 
Szombaton Crosskovácsi MTB Maraton! 2009. június 10. 21:34 Szombaton várja a hegyikerékpározás szerelmeseit Nagykovácsiban a Tisza kastély parkjában az egyik legnépszerűbb Budapest környéki mountainbike maraton, a Crosskovácsi. A verseny hagyományosan három távon - 80km; 55km; 30km - kerül megrendezésre, változik viszont az elmúlt években megszokott nyomvonal. Újdonság, hogy a pálya áthalad Budajenő és Telki belterületén is, de a korábbi versenyekhez hasonlóan érinti a Nagy-Kopasz hegyet. A gyermekek 6 kilométeres pályán tehetik próbára magukat.