KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CAMPOS_META"
F-1: a rajt előtt nevet vált az újonc 2010. március 2. 16:32 A 61. Formula-1-es világbajnokság első futama, a jövő heti Bahreini Nagydíj előtt megváltoztatja nevét az újonc Campos Meta-csapat. Az AS című spanyol sportnapilap szerint az istálló Hispania Racing F1 Teamként szerepel majd a száguldó cirkuszban.
 
F-1: Csonka mezőnnyel indulhat a szezon! 2010. február 9. 15:51 Tizenhárom csapat helyett csak tizenegy rajtolhat március közepén Bahreinben a Formula-1 2010-es idényének nyitányán. Két új istálló, a Campos és a USF1 várhatóan nem tudja időre teljesíteni az indulás feltételeit, de Jean Todt FIA-elnök közölte, lehetőségük van később bekapcsolódni a sorozatba. Akár három futamot is kihagyhatnak.
 
Spanyol bombanő lehet Senna társa! 2010. január 29. 15:42 Svájci lapértesülés szerint spanyol csapattársa lehet Bruno Sennának a március 14-én kezdődő Formula-1-es világbajnokságban. A Blick úgy tudja, a hispániai szurkolók nagy kedvence, Maria de Villota lehet az újonc istálló, a Campos Meta második pilótája.
 
F-1: tesztelés nélkül indulhat a Campos 2010. január 27. 11:41 Továbbra sem megnyugtató a Campos Meta helyzete, így könnyen elképzelhető, hogy a spanyol csapat kihagyja a februári Formula-1-es teszteket és először csak a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon láthatjuk versenyzőit. Erről Daniel Eisen stratégiai igazgató számolt be.
 
F-1: visszatér a fizetős versenyzők kora 2009. október 10. 13:29 A mezőny kibővítése visszahozza a pár évvel ezelőtt letűnt korszakot a Formula-1-ben, ugyanis a frissen csatlakozó csapatok elsősorban a „fizetős pilótákat” látják szívesen. A nemzetközi szaksajtó már névvel és leendő munkaadóval nevezi néven azokat a versenyzőket, akik több milliós támogatás révén kerülnek majd a száguldó cirkusz mezőnyébe.