KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CADEL_EVANS"
Befejezi a legidősebb Tour-győztes 2014. szeptember 26. 17:46 A 37 éves Cadel Evans a ponferradai világbajnokságon tartott sajtótájékoztatón megerősítette, hogy befejezi profi pályafutását, az utolsó versenye a jövő februári Great Ocean Race lesz - írja a bikemag.hu.
 
Ebből címvédés lehet 2012. június 29. 09:49 A jelenlegi két legjobb országúti kerékpáros, a doppingeltiltását töltő spanyol Alberto Contador és a sérült luxemburgi Andy Schleck hiányában az ausztrál Cadel Evans jó eséllyel száll harcba a címvédésért a szombaton rajtoló 99. Tour de France-on.
 
Cadel Evans az Olimpiát is célba veszi 2011. december 26. 10:54 A Tour de France címvédője, Cadel Evans a Herald Sun hasábjain nyilatkozott jövő évi terveiről, melyek között – némi meglepetésre – kiemeli a francia körverseny után pár nappal sorra kerülő olimpiai versenyeket, az országúti- és az időfutamot.
 
Evans még két Tourt igér! 2011. december 1. 11:14 Ahogy a legnagyobb eredményeket szállító sportolók esetében lenni szokott, A Tour de France ausztrál győztese, Cadel Evans számára is besűrűsödött az élet karácsony előtt. Nemrégiben egy „év sportolója” szavazáson nyert hazájában, pár nappal később pedig egy darwini sajtótájékoztatón is megszólalt, ezúttal jövőbeni terveivel kapcsolatban.
 
Evans szerint Contador nem Tour-favorit 2011. október 20. 10:30 Cadel Evans érdekes nyilatkozatot tett a francia L’Equipe-nek, amikor a Tour de France címvédőjeként a 2012-es verseny esélyeiről kérdezték, ugyanis a favoritok között nem említette a háromszoros győztes spanyol Alberto Contadort.
 
Evans és a bringa csúcson Ausztráliában 2011. szeptember 29. 08:53 Egy ausztrál utazási iroda által kezdeményezett közvéleménykutatás szerint az idei Tour de France győztese, Cadel Evans az a sportoló, akik mellett a legszívesebben ülnének a repülőgépen a megkérdezett honpolgárok.
 
Dream team: Evans, Hushovd és Gilbert!!! 2011. augusztus 19. 09:20 Amikor létrejött az amerikai BMC gárdája, és tavaly – világbajnokként – Cadel Evans is leszerződött, sokan attól féltették az ausztrált, hogy a „gyengécske” csapattal képtelenség lesz labdába rúgni a GT-ken. A sztereotípia a múlté, sőt, immár hivatalos a top-igazolás…
 
Evans győzelemmel búcsúzott Európától 2011. augusztus 3. 11:47 A 98. Tour de France győztese, Cadel Evans a minap megnyerte Hollandiában utolsó „poszt-Tour” kritériumgáláját, és hazája, Ausztrália felé veszi az irányt, hogy kipihenje a háromhetes körversenyt, ahol karrierje csúcsára ért.
 
Döntöttek a Tour királyai a folytatásról 2011. augusztus 2. 15:38 A Tour de France két legértékesebb trikójának tulajdonosai, az összetett győztes, sárga trikós Cadel Evans és a legjobb sprinternek járó zöld trikót megszerző Mark Cavendish is tudja már, melyik csapatban folytatják profi pályafutásukat.
 
A Tour legjobbjai kihagyják a Vueltát 2011. július 30. 07:50 A vasárnap befejeződő 98. Tour de France sztárjainak többségét – érthetően – annyira kimerítette a nehéz háromhetes verseny, hogy egyre többen jelentik be, kihagyják az augusztus 20-án rajtoló spanyol körversenyt…
 
Következő »