KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ATP_MOSZKVA"
Idei hetedik döntőjébe jutott Federer 2010. október 23. 18:55 Sorozatban tizedik mérkőzésén maradt veretlen Roger Federer a korábbi világranglista-3. Ivan Ljubicic ellen, miután a svájci két szettben legyőzte a horvátot a stockholmi 531 ezer euró összdíjazású férfi tenisztorna elődöntőjében.
 
Sokkoló Berdych- és Davigyenko-vereség 2010. október 20. 23:35 Tovább folytatódik Tomas Berdych mélyrepülése, a wimbledoni döntős két győzelem mellett hatodik vereségét szenvedte el, mióta augusztusban a US Openen az első fordulóban búcsúzott, ezúttal Jarkko Nieminen verte a stockholmi ATP tenisztornán.
 
Szafin kikapott, Kunyiciné a trófea 2008. október 12. 17:46 Háromszettes vereséget szenvedett Marat Szafin az 1 millió 49 ezer dollár összdíjazású moszkvai keménypályás tenisztornán. A hetedik helyen rangsorolt oroszt a fináléban honfitársa, Igor Kunyicin verte meg hatalmas csatában.
 
Tenisz, Moszkva: Szafin-Kunyicin, orosz párharc a férfidöntőben 2008. október 11. 18:35 A Moszkvában zajló, egymillió dollár összdíjazású ATP-torna fináléjába hazai közönség előtt játszó két teniszező jutott: a rutinos, kedvenc Marat Szafin ellenfele Igor Kunyicin lesz.
 
Tenisz, Moszkva: Jelena Jankovics-Flavia Penetta a negyeddöntőben 2008. október 9. 21:02 A női világelső Jelena Jankovics három szettben nyert a hazai közönség előtt szereplő Vera Dusevina ellen a moszkvai tenisztorna női egyeseinek nyolcaddöntőjében. A negyeddöntőbe öt orosz játékost jutott be a nőknél.
 
Tenisz, Moszkva: Igor Andrejev és Ana Ivanovics is búcsúzott 2008. október 8. 22:24 A végső sikerre is esélyesnek tartott, hazai közönség előtt szereplő Igor Andrejev a második fordulóban búcsúzott az egymillió dollár összdíjazású moszkvai tenisztornától.
 
Tenisz, Moszkva: Sela és Tipszarevics is győzött a nyitókörben 2008. október 7. 13:45 Háromszettes sikerrel mutatkozott be a nyolcadik helyen kiemelt Janko Tipszarevics a moszkvai 1,049 millió dollár összdíjazázú férfi tenisztornán. Győzött az egy hete Pekingben döntős Dudi Sela is, csakúgy, mint a francia Julien Benneteau.