KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ASCHENBRENNER_GYORGY"
Aschenbrenner győzött a Miskolc-ralin 2011. április 30. 23:23 A bajnoki címvédő Aschenbrenner György nagy fölénnyel nyerte meg szombaton a Miskolc-ralit, az ob második versenyét. A Mitsubishi Lancerrel versenyző Aschenbrenner mögött Herczig Norbert (Skoda Fabia) lett a második és Kakuszi Zsolt (Ford Fiesta) pedig a harmadik.
 
Baleset Miskolcon, könnyebb sérüléssel 2011. április 30. 13:16 A bajnoki címvédő Aschenbrenner György érte el a legjobb időt a Miskolc-rali szombaton lebonyolított első öt gyorsasági szakaszán, az ob második versenyén.
 
Mikulás-rali: Aschenbrenner György nyert ifj. Tóth előtt 2008. december 7. 19:56 Aschenbrenner György sikerével fejeződött be a Veszprém környékén lebonyolított hagyományos Mikulás-rali.
 
Mecsek Rali: Aschenbrenner György nyerte a prológot 2008. november 7. 20:11 Aschenbrenner György nyerte prológot a Mecsek-ralin, az ob hetedik, utolsó futamán. A Pécs Plaza parkolójában több ezer néző előtt lebonyolított viadalon Tagai Tamás lett a második, Turán Frigyes pedig a harmadik. A prológ eredménye nem számít be az összetett értékelésbe.
 
Aschenbrenner György uralta a prológot 2008. október 10. 20:51 A Mitsubishivel versenyző Aschenbrenner György, Pikó Zsuzsa duó fölényesen nyerte a pénteki prológot az országos ralibajnokság hatodik, utolsó előtti futamán, a Nyírád Ralin. Mögötte a második helyet holtversenyben a legutóbbi három viadalon diadalmaskodó Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós kettős illetve Vas Zoltán, Géczy Károly páros szerezte meg.
 
Aschenbrenner: Új részeken versenyzünk 2008. augusztus 22. 20:27 Totál nyugodtan az N csoport élén. Aschenbrenner György eddig hozta azt, amit a szurkolói elvártak tőle ebben a bajnokságban. Három futamgyőzelem mellett csupán egyetlen nullás verseny, így tehát fölényesen vezeti a kategóriát Maticsék és Vasékkal szemben. A Mitsubishi Lancer EVO IX-es eddig megbízhatóan muzsikált, így tehát kedvező előjelekkel érkezik meg a kettős augusztus végén Ózdra. Aschenbrenner az egyike volt azoknak a pilótáknak, akik júliusban személyesen is jelen voltak a III. Hell Energy Drink Ózd Rali pályainspekcióján, így tehát már a két új gyorsasági szakaszról is tud néhány mondatot szólni.