KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANNA_KURNYIKOVA"
Fogyishow-ban izzasztott a teniszszépség 2010. október 8. 13:47 Mostanság ritkán hallunk sportvonatkozású hírt a teniszstadionok korábbi első számú szépségéről, pedig szívesen írnánk Anna Kurniykováról. A spanyol dalnok Enrique Iglesias párja most egy amerikai televíziós műsorban mutatta meg, hogy visszavonulása ellenére is csodálatos erőnléttel és idomokkal rendelkezik. A nemrég a wimbledoni meghívásos párosversenyen villogó szőkeség a Nagy Fogyás című műsor szereplőit lepte meg és kemény edzést tartott.
 
Magyar vereség a wimbledoni centeren 2010. július 1. 22:28 Magyar sztár lépett porondra csütörtök este a teniszvilág 2009-ben megújult szentélyében, a wimbledoni centerpályán. Temesvári Andrea oldalán Helena Sukovával a Martina Hingis, Anna Kurnyikova párostól szenvedett kétjátszmás vereséget a szeniorok meghívásos versenyében. A női világranglistán egykor hetedik magyar teniszlegenda ezúttal csak epizódszereplő volt, a svájci, orosz kettős mindent vitt, nyerte a meccset és meghódította a férfi szíveket.
 
Visszatér a tenisz szépségkirálynője 2010. május 5. 13:30 Végre, évek óta erre vártak a teniszsport szerelmesei!!! Hosszú szünet után ismét hivatalos versenyen indul az annak idején a közvetlen élmezőnyhöz tartozó, párosban több Grand Slam-trófeát begyűjtő Anna Kurnyikova, minden idők egyik, ha nem a legszebb játékosa. A modelleket megszégyenítő külsejű orosz teniszező egykori állandó társa, Martina Hingis oldalán indul a wimbledoni GS-verseny szeniortornáján.
 
Az évtized legszexisebb sportolói! 2009. december 22. 18:30 Orosz kettősgyőzelem született az Évtized Legszexisebb Sportolónője-választáson a méltán népszerű amerikai tematikus közösségi weboldal, a Bleacher Report zsűrijének döntése után! Marija Sarapova és Anna Kurnyikova mögött az amerikai softballcsapat üdvöskéje, Jennie Finch végzett a harmadik helyen. A SportHirado.hu szerkesztőinek választása közfelkiáltással Leryn Franco, a paraguayi gerelyhajítószépség!
 
Babát vár a szexis teniszhableány 2009. szeptember 21. 19:39 Uraim, intsenek búcsút Anna Kurnyikovának. A hírek szerint a női tenisz egykori szexszimbóluma, férfiak millióinak kedvence, a miniszoknyás istennő gyereket vár! Tengerentúli források úgy tudják, az oroszok büszkesége már két hónapja gyermeket vár élettársával, Enrique Iglesiasszal. Az egykori páros világelső játékos így egy időre a modellkedésnek is búcsút inthet.
 
Bulizott és bunyózott a teniszszépség 2009. július 1. 21:54 Rég nem hallottunk a teniszpályák korábbi szépségkirálynőjéről és most is szívesen eltekintettünk volna attól, hogy hírt adjunk Anna Kurnyikováról. Az orosz szőkeség ugyanis botrányt okozott egy Las Vegas-i klubban, pedig az előzmények alapján állíthatjuk, nem igazán volt oka a rendzavarásra.