Babát vár a szexis teniszhableány

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 21. 19:39
Uraim, intsenek búcsút Anna Kurnyikovának. A hírek szerint a női tenisz egykori szexszimbóluma, férfiak millióinak kedvence, a miniszoknyás istennő gyereket vár! Tengerentúli források úgy tudják, az oroszok büszkesége már két hónapja gyermeket vár élettársával, Enrique Iglesiasszal. Az egykori páros világelső játékos így egy időre a modellkedésnek is búcsút inthet.


A New York Daily News megbízható információkra úgy értesült, Anna Kurnyikova babát vár. Az orosz sztár lemondta a szereplést az elmúlt héten megrendezett malibui triatlonon, amelyre hivatalos volt. A lap szerint csak az állhat a háttérben, hogy várandós a szépség. Mi, férfiak pedig csak sajnálkozhatunk.

 

 

A még mindig csak 28 éves egykori teniszező az elmúlt években elsősorban a modellkedésnek élt, ám nem tudott teljesen elszakadni kedvenc sportágától. Lakhelyén, Floridában manapság is pályára lép alkalmanként bemutatómérkőzéseken. 

Kurnyikova legnagyobb sikereit Martina Hingis oldalán érte elé 1999-ben és 2002-ben. A páros mindkét esztendőben megnyerte az Australian Opent. 

Most azonban anyai örömök elé néz, amellyel a teniszpályák és a kifutók után egy újabb szerepben bizonyíthat. Enrique pedig összeteheti a két kezét, hiszen a sporttörténelem egyik legcsinosabb szereplőjét sikerült megcsípnie magának. Mi összetennénk.