Az évtized legszexisebb sportolói!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 22. 18:30
Orosz kettősgyőzelem született az Évtized Legszexisebb Sportolónője-választáson a méltán népszerű amerikai tematikus közösségi weboldal, a Bleacher Report zsűrijének döntése után! Marija Sarapova és Anna Kurnyikova mögött az amerikai softballcsapat üdvöskéje, Jennie Finch végzett a harmadik helyen. A SportHirado.hu szerkesztőinek választása közfelkiáltással Leryn Franco, a paraguayi gerelyhajítószépség!


SZEXBOMBÁK A SPORTBAN - TOP 40 - KATTINTS A KÉPRE!

Marija Sarapova (balra) és Anna Kurnyikova: az aranyos és az ezüstös
 

Sarapova és Kurnyikova nem csak játékával bűvölte el a teniszvilág és a sport szerelmeseit az elmúlt évtizedben, hanem érzéki szépségével is, szexszimbólumok lettek. Érdemüket növeli, hogy lejtett a hazai pálya: a szigorú zsűri a top tízbe négy amerikait is beválasztott.

Jennie Finch, a világ talán leghíresebb softballjátékosa az athéni olimpián aranyat, Pekingben ezüstöt szerzett, ezúttal a bronzzal kell megelégednie. Ami a top tizet illeti, hozzá hasonlóan a golfozó Natalie Gulbis, a freestyle-síelés primadonnája, Kristi Leskinen, és a rúdugró Allison Stoke inkább csak a tengerentúlon hódítanak.

Dél-Amerikát három hölgy képviseli a legjobb tízben: Leryn Franco és a brazil szinkronúszó ikerpár: Bia és Branca Feres. Előbbi, azaz alábbi a SportHirado.hu szerkesztőinek választásán is diadalmaskodott, közfelkiáltással.

LERYN FRANCO A PEKINGI OLIMPIÁN ROBBANT BE A KÖZTUDATBA
Az attraktív paraguayi versenyzőt a pekingi olimpia nyitóünnepsége alatt valósággal megrohanták a fotóriporterek, és azóta is a bulvárlapok egyik legkedveltebb interjúalanya.

Az athéni játékokon 42., Pekingben 51. szépség korábban második lett a Miss Paraguay címért folyó vetélkedésben, 2006-ban pedig elindult a Miss Bikini Universe-en is.

„Az élsport után modellkedni szeretnék, már most is rengeteg felkérést kapok. Csábít a kifutók világa, ráadásul jól is lehet vele keresni” - nyilatkozott terveiről még a pekingi ötkarikás játékok idején Franco.
Leryn Franco 51. lett Pekingben, ő a hatodik legszebb