KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANGOLAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Kötélhúzás Anglia és a FIFA között 2011. november 9. 13:09 David Cameron brit miniszterelnök felháborítónak tartja a FIFA döntését, miszerint angol játékosok nem viselhetnek olyan mezt a szombati, spanyolok elleni meccsen, amelyre az Emlékezés Napja alkalmából piros pipacsot hímeznek...
 
Közös sörözés nyugtatta meg az angolokat 2010. június 24. 11:55 Régóta ismert közösségépítő erejéről tett ismét tanúbizonyságot a világ egyik legnépszerűbb hűsítő itala, amely továbbjutáshoz segítette az angol nemzeti tizenegyet a dél-afrikai világbajnokságon. Fabio Capello szövetségi kapitány ugyanis felfedte a Szlovénia elleni higgadt és tartalmas játék egyik „titkát”, amelyet maga talált ki és alkalmazott egy nappal a sorsdöntő meccs előtt. Az olasz tréner ugyanis „idegzetsimitó” jellegű sörözésre invitálta a keret tagjait…
 
Kivégzi a Wembley az angol válogatottat? 2010. május 24. 19:29 Világbajnoki felkészülési mérkőzésen fogadja 21 órától az angol labdarúgó-válogatott Mexikót a Wembleyben. A szigetországi sajtó elsősorban nem a találkozóval foglalkozik, hanem a híresen rossz gyepszőnyegtől félti a vb-re készülő keretet.
 
Joe Cole, Carragher Capello bő keretében 2010. május 11. 14:35 Megnevezte előzetes, 30 fős keretét Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kedd délután.
 
Ghána kiverte a házigazdát 2010. január 24. 18:58 Nem sikerült története során először elődöntőbe jutnia Angolának az Afrikai Nemzetek Kupáján, a négyszeres győztes Ghána állította meg a házigazdát vasárnap este Luandában. A Fekete Csillagok győztes gólját Asamoah Gyan szerezte az első félidőben.
 
Keita-dupla, 0-4-ről állt talpra Mali! 2010. január 10. 21:53 VIDEÓVAL: tekintsd meg a drámai találkozó találatait! Felfoghatatlan körülmények között egyenlített 0-4-ről Mali Angola ellen a labdarúgó Afrika-kupa nyitótalálkozóján, az A-csoportban. A házigazda a 88. percben még 4-1-re vezetett - a vége 4-4 lett. A főszerepet egy barcelonai és egy sevillai vállalta magára...
 
Fegyveresek támadtak a togói csapatra 2010. január 8. 18:57 Angolai forradalmárok sortűz alá vették az Afrika-kupára tartó togói csapat buszát. A sofőr a helyszínen meghalt, két labdarúgóra szintén rálőttek, de az ő életük a hírek szerint nincs veszélyben. Rajtuk kívül több játékos megsérült, Emmanuel Adebayor sértetlenül megúszta a támadást.
 
Vb-győztes kapitánya lehet Angolának 2009. április 24. 12:45 Luiz Felipe Scolari az angolai szövetséggel tárgyal, a világbajnok edző lehet az afrikai nemzeti együttes új kapitánya - értesült a Sol portugál hetilap.