KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDREAS_KUGLER"
Szilvás királya svájci bajnok lett 2010. június 6. 20:46 A Caprine Szilvásvárad Maraton illusztris vendége, az óriási fölénnyel győző svájci Andreas Kugler megnyerte hazája maraton-bajnokságát meridás csapattársa, Ralph Naef előtt.
 
Interjú: Kugli jött, látott, győzött 2010. június 1. 14:03 Andreas Kugler, a Multivan Merida Team svájci maraton specialistája másodízben jött Magyarországra versenyezni, a tavalyi MVM Duna Maraton után most a Caprine Maraton Szilvásváradon állt rajthoz. Ezúttal „párja”, a német Hannes Genze nem kísérte el hátprobléma miatt, de Kugli jól elvolt egyedül a 117 kilométeres verseny több mint 100 kilométerén, s végül nagy fölénnyel nyerte meg a Szilvást.
 
Caprine Maraton - videóval frissítve! 2010. május 30. 21:51 A Multivan-Merida Team versenyzője, a svájci Andreas Kugler nyerte a IX. Caprine Szilvásvárad Maratont, fél órás előnnyel a második Blazsó Márton (Bringabanda-Haibike) és Szlobodnyik Zsolt (X2S-Kona Team) előtt. A nők között Dósa Eszter nyert. A 117-, 70- és 39 kilométerre kiírt maratonra a magyarok és a svájci bringás mellett román és szlovák kerekesek neveztek. Tarnai Csaba főszervező csapata rövid távon 16, középen 10, míg hosszútávon 3, összesen 29 kategóriában díjazott.
 
A svájci menővel a Szilvás rövidtávon 2010. május 28. 21:58 Ma reggel érkezett meg Magyarországra a vasárnapi Caprine Maraton Szilvásvárad sztárvendége, a svájci Andreas Kugler, s nem vesztegettük az időt, délután már a versenypályán terheltük a pedált, a két nap múlva sorra kerülő 117 kilométeres távra a rövidtáv pályáján melegítve.