Két magyar is elesett Marokkóban

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 27. 14:29, Frissítve: 2010. április 27. 16:49
Közel két órás csatában, 6:4, 7:6 (7-5)-re kikapott Czink Melinda a marokkói Fezben rendezett WTA-torna első fordulójában a cseh Renata Vorávová ellen kedden délután. Arn Gréta is csomagolhat az első forduló után, a második kiemelt svájci Patty Schnyderrel már nem bírt.


Öt brék, hektikus játék jellemezte az első szettet, amelyben 5:3-nál is visszajött a brékhátrányból a magyar, de ellenfele harmadszor is elvette a adogatását.

A második felvonásban Czink került lépéselőnybe, de ez nem tartott ki sokáig, és végül rövidítés után ugyan, de meg kellett hajolnia papíron gyengébbnek tartott riválisa előtt.

Korábban csak egyszer találkoztak két éve Pattayában, akkor is Czink húzta a rövidebbet, 6:3, 6:1-gyel búcsúzott a nyitó körben.

Arn Gréta a selejtezőből küzdötte fel magát a legjobb 32 közé, ahol nehéz sorsolást kapott, a második kiemelt svájci Patty Schnyder szetthátrányból fordított ellene.

GP DE SAR LA PRINCESSE LALLA MERYEM, MAROKKÓ, FEZ
WTA-TORNA, 220 EZER DOLLÁR, SALAK
Vorácová (cseh)-Czink 6:4, 7:6 (7-5)
Schnyder (svájci, 2.)-Arn 4:6, 7:5, 6:1

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Meg tud-e állni Czink a lejtőn?
Czink Melinda négy helyet visszacsúszva csupán 51. a női teniszezők világranglistáján, Szávay Ágnes ellenben egy helyet javított, és 33. Rafael Nadal Monte Carló-i győzelmével közelebb férkőzött Novak Djokovicshoz....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szávay Ági most legyőzheti Szafinát
Gyorsan teljesülhet Szávay Ági vágya. A 2010-es WTA Touron eddig 14 meccset (22-ből) nyert magyar teniszező szeretne minél előbb újra a legjobbak közé tartozni és nagy csaták után örülni. Januárban, Sydneyben ugyan jobbnak...
Tovább a teljes cikkhez »