Dán szépség verte Arn Grétát

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 28. 13:22
Nem tudta meglepni Arn Gréta az első kiemelt, világranglista-második Caroline Wozniackit a kétmillió dollár összdíjazású tokiói WTA-torna második fordulójában. A magyar lány egy óra, hat perc alatt szenvedett 6:1, 6:3-as vereséget. Nincs több magyar versenyben.


Ha másban nem, eddigi mérlegében bízhatott Arn Gréta a tokiói torna első kiemeltjével szemben. Korábban egyszer találkoztak, 2007-ben, az estorili nyolcaddöntőben három szettben győzött salakon Wozniackival szemben. 

Ez a meccs azonban nem tartogatott túl sok sikerélményt számára. Az első szettben hiába hárított nyolc bréklabdát és hiába használta ki egyetlen lehetőségét, hogy elvegye ellenfele adogatását, így is simán, 6:1-re vesztett. A folytatásban is korán brékhátrányba került, s bár ekkor már jobban koncentrált, nem volt esélye a fordításra. 5:3-nál három meccslabdához jutott Wozniacki, a másodikat ki is használta.

Arn Gréta nem lehet elégedetlen, a selejtezőből érkezve játszhatott a 16 közé jutásért rangos tornán, s elképzelhető, hogy tokiói teljesítményével visszakerül a top 100-ba a világranglistán.

WTA-TORNA, TOKIÓ, 2 millió dollár, kemény pálya
2. forduló
Wozniacki (dán, 1.)-Arn 6:1, 6:3

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dráma: Szávay feladta Kuznyecova ellen!
Szávay Ágnes 4:3-as vezetésnél feladta az orosz Szvetlana Kuznyecova elleni mérkőzését a 2 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna első fordulójának hétfői játéknapján, amely a 32 közé kerülésért folyt. ...
Tovább a teljes cikkhez »